Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Alláh zapovídá anál. A další pravidla z příručky ISIS pro sex s otrokyněmi

  • Autor: mb - 
    29. 12. 2015
    17:50

    Je to drsné, peprné, ale přitom velmi striktní čtení. Agentura Reuters získala dokument Islámského státu, ve kterém džihádisté podrobně popisují, jak zacházet se zajatými ženami. Dokument se jmenuje Pravidla našeho tvůrce pro zacházení s vězni a otroky. Duchovní vůdci islamistů ve fatwě (závazné právní stanovisko v islámu, pozn. red.) přikazují projevovat „laskavost“ k vězněným ženám a zakazují netradiční sexuální praktiky. Text začíná slovy: „Jedno z požehnání, kterými Alláh zahrnul stát chalífátu, je dobytí velké části území a jedním z nevyhnutelných důsledků džihádu je získání žen a dětí nevěřících, které se staly zajatci muslimů. Z toho důvodu je nutné upřesnit pravidla zacházení s vězni, proto vyhlašujeme následující.“

  • 1.Sex během těhotenství a menstruace zakázán

    Není povoleno mít sexuální styk se zajatkyní během jejího menstruačního cyklu. Je třeba vyčkat na jeho konec, než bude žena znovu čistá. Pokud nemenstruuje a došlo tedy k otěhotnění, sex s ní není povolen. Je třeba vyčkat, dokud nedojde k porodu. V době těhotenství majitel nemůže vězeňkyni prodat, a pokud majitel zemře, je žena po jeho smrti volná. Potrat je zakázán.

     

    Sex během těhotenství a menstruace zakázán Sex během těhotenství a menstruace zakázán | Reuters, archiv Blesku

  • 2.Společné »vlastnictví« a sexuální styk

    Pokud si zajatkyni koupili dva a více vlastníků, nikomu z nich není povoleno mít s uvedenou pohlavní styk, jelikož se v tomto případě jedná o společné vlastnictví.

     

    2270526:gallery:true:true

  • 3.Sex v rodině a sdílení otrokyň

    Pokud majitel vlastní vězeňkyni, která má dceru zralou pro pohlavní styk a majitel s ní má pohlavní styk, nemůže už pak mít nikdy sex s matkou. Platí to i obráceně. Pokud má majitel sex s matkou, s její dcerou už pohlavní styk mít nemůže.

     

    Majitel dvou sester nemůže mít sex s oběma, pohlavní styk může mít pouze s jednou z nich. Pohlavní styk s druhou sestrou může mít pouze v případě, že se vzdá vlastnického práva na první, a to buď prodejem, darováním či propuštěním. Pokud otrokyni vlastní otec, jeho syn s ní nemůže mít sex a to platí i obráceně.

     

    Sex v rodině a sdílení otrokyň Sex v rodině a sdílení otrokyň | Repro yotube

  • 4.Prodej, darování a propuštění »vlastnictví«

    Pokud majitel daruje otrokyni svobodu, nemůže s ní mít pohlavní styk, protože je nyní volná a nejedná se nadále o jeho vlastnictví. Pokud otec daruje či prodá synovi zajatkyni, není mu povoleno mít s ní pohlavní styk, a to ani v případě, že už s ní měl dříve sex.

     

    Prodej, darování a propuštění »vlastnictví« Prodej, darování a propuštění »vlastnictví« | Jarmila Štuková, Lenka Klicperová

  • 5.Laskavé chování a zákaz análního sexu

    Majitel vězeňkyně by se k ní měl chovat laskavě, být na ni milý, neponižovat ji a nedávat ji práci, kterou nedokáže udělat. Majitel otrokyně by ji neměl prodat tomu, o kom ví, že s uvedenou bude špatně zacházet nebo ji přinutí dělat věci, které Alláh zakázal. Anální sex se zajatkyní není povolen.


    Laskavé chování a zákaz análního sexu Laskavé chování a zákaz análního sexu | Jarmila Štuková, Lenka Klicperová

  • 6.Islám proti otroctví

    Pravost textu agentura Reuters zatím nedokázala potvrdit. Údajně patří mezi velké množství dokumentů, které se podařilo ukořistit americkým speciálním jednotkám v Sýrii v květnu tohoto roku. Teroristé unášejí a brutálně znásilňují tisíce nevinných žen, především z řad křesťanů, jezídů a Kurdů. Text už ale odsoudili světové muslimské autority.

     

    „Islám hlásá otrokům svobodu a ne otroctví. Otroctví bylo status quo, když islám vznikl. Židé, křesťané, Řekové, Římané, Peršané – všechny tyto civilizace měly otroky a ženy svých nepřátel muži využívali jako sexuální otrokyně. Islám tuto praktiku odsuzoval a snažil se ji vymýtit,“ říká profesor Abdel Fattah Alawari ze starobylé a věhlasné islámské univerzity al-Azhar v Egyptě.

     

    Islám proti otroctví Islám proti otroctví | Reuters, archiv Blesku

zidoniusek ( 16. července 2017 13:03 )

kurvám je jedno,co je hobluje!

zidoniusek ( 16. července 2017 13:01 )

proč potom mají otrokyně roztrhané svěrače a zničený anál,proč musí nosit pleny?

zidoniusek ( 16. července 2017 12:58 )

protože to jsou oba stejní dementi!!

borjar ( 26. dubna 2016 00:53 )

Nechápu proč brácha ministra Pelikána přešel k islámu ?

217radi ( 25. dubna 2016 19:44 )

Jezis lidi, vy jste ale neurvalci a sprostaci! Neni vam hanba? Ja jsem neverici ale v zivote bych neurazela zadne nabozenstvi! To co se deje je dilo knezu,hodzu, imanu a jim podobnym! Oni zblbnou lidi, zfanatizujou, nandaji jim do jidla drogy , oblbovace aby bez strachu vse delali! Ve jmenu Boha I allaha! To si uvedomte vy pitomci!!!

Zobrazit celou diskusi