Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlípná sexy učitelka svedla 16letého žáka: Mladík se svěřil rodičům

Autor: haj, lm - 
23. dubna 2016
19:34

Britská učitelka Lauren Cox (27) prý sexuálně zneužívala jednoho ze svých studentů. S chlapcem (17) udržovala vztah zhruba půl roku a bombardovala ho svými erotickými fotkami. Nyní jí hrozí vězení, a navíc ji manžel pochopitelně vykopl z domu.

Podle informací policie si kantorka ekonomie ze školy v jižním Londýně s o deset let mladším žákem začala v lednu 2015, kdy mu bylo teprve šestnáct let. V tu dobu měla Lauren teprve rok po svatbě. Tajní milenci se scházeli po škole a také během prázdnin a oddávali se sexu. Žena dokonce chlapci, jehož jméno ze zákona nesmí být zveřejněno, posílala na mobil fotky a videa, na nichž byla zachycena nahá.

Po šesti měsících student zakázaný vztah s učitelkou ukončil, ona mu ale nepřestávala psát. Mladík se tedy nakonec obrátil na své rodiče a svěřil se jim. Ti okamžitě kontaktovali ředitele školy a 16. září 2015 byla Cox zatčena. 

Nyní je učitelka na svobodě, jelikož zaplatila kauci. Nesmí však učit a ani jakýmkoliv způsobem kontaktovat oběť. Nezbývá jí tak nic než jen čekat na rozsudek soudu, který by ji do vězení mohl poslat na 12 až 18 měsíců. „Zneužila svou pozici učitelky a důvěru chlapce k tomu, aby ho sexuálně obtěžovala. Chlapce to extrémně nepříznivě ovlivnilo a vyústilo to ve zhoršení jeho prospěchu,“ uvedla k případu pro Dailymail vyšetřovatelka Laura Davies.

Lauren navíc vykopl z domu její manžel a chlípná učitelka se musela ostudně přestěhovat zpět k rodičům.

..krakonos500 ( 24. dubna 2016 07:49 )

To je tak romantické

djaba ( 23. dubna 2016 23:42 )

Já bych v šestnácti moji učitelku přírodopisu,kdyby jen chtěla a kývla , bych ... .Potkáváme se i po létech a je na ní vidět , že prostě chemie působí .Je mi to líto , mohlo by z toho být něco krásného .Naše oči se střetnou a pozdrav není jen pozdravem .Škoda , co není a nebude .

martinluciferking ( 23. dubna 2016 21:57 )

Ona píchala s žákem.....Krásné

ejvm1712 ( 23. dubna 2016 20:40 )

S učitelkou je to nejlepší. Pořád chce zkoušet a opakovat

Zobrazit celou diskusi