Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vymodlená dvojčátka se utopila v zahradním jezírku: Rodiče se zhroutili

Autor: lm, mka - 
14. března 2016
14:19

Byli to malí andílci seslaní z nebes! Rodiče dvouletých dvojčátek, která se utopila v zahradním jezírku, se zhroutili. Malí chlapci byli totiž jejich vytoužení potomci, kteří přišli na svět až díky umělému oplodnění.

Dva chlapečky, Rhyse a Shauna, našli v sobotu ráno v nádrži na ryby u domu, kde bydleli. Ani přivolaná záchranka a rychlý převoz do nemocnice už jim ale nemohl zachránit život: chlapečci se utopili. K tragédii došlo ve skotském městečku Dalgety Bay.

Rodiče Mervyn (30) a Sarah (32) se po tragédii zhroutili žalem a museli jim pomáhat policisté. Dvojčátka byla totiž jejich vytouženými potomky, které si léta přáli. Mervyn a Sarah se o potomka dlouho pokoušeli, ale nakonec pomohlo až umělé oplodnění. Chlapci se nakonec narodili předčasně v roce 2013.

„Rádi bychom všem poděkovali za podporu a útěchu v těchto těžkých dobách. Rovněž děkujeme všem, kteří se snažili pomoci našim zázračným děťátkům. Oba chlapci nám přinášeli lásku, štěstí a zábavu,“ uvedla zdrcená rodina v prohlášení.

Rodiče dvojčat si podle známých před tragédií mysleli, že si děti hrají v bezpečí uvnitř domu. Zprávy hovoří o tom, že si dům pronajali teprve před nedávnem, takže možná ani rodiče sami netušili, jak velké nebezpečí v jeho okolí dětem hrozí. Případ nyní prošetřuje policie, která bude zjišťovat i to, jestli majitel nemovitosti při pronajímání nepochybil.

andorea ( 14. března 2016 16:58 )

Taky mi není jasné, co s tím má mít do činění pronajímatel.

fantom88 ( 14. března 2016 16:53 )

 Nechat dvouleté děti o samotě na zahradě může jen šílenec

pepazdepa2 ( 14. března 2016 16:38 )

 Případ nyní prošetřuje policie, která bude zjišťovat i to, jestli majitel nemovitosti při pronajímání nepochybil. Jako že jim třeba zatajil přítomnost bazénu. Blbečkové.

deratizater ( 14. března 2016 15:34 )

Hloupí rodiče nic jiného.Rodiče kteří neumí předvídat co se může stát malým dětem si je nezaslouží.Ty děti měl mít neustále jeden z rodičů na očích o tom není pochyb a ještě to chtějí svést na majitele domu což je prasárna.

ianka ( 14. března 2016 15:30 )

Myslet, je "houby" vědět. A ještě bude na vině pronajímatel, to se mi snad jenom zdá. Je to smutné, ale nechat takhle malé děti bez dozoru je naprosto nezodpověné.

Zobrazit celou diskusi