Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Modelku brutálně bil manžel, až měla po celém těle modřiny: Teror si sám natáčel na video

Autor: shp - 
8. března 2016
21:09

Je mladá, zatraceně sexy a umí to prodat. Blondýnka Berenger Rose (27) se v plavkách objevila už na desítkách titulek nejrůznějších magazínů. Její kráse neodolal ani potetovaný frajírek Shane Cuthbert (25), který si ji našel na Instagramu, kontaktoval ji, sbalil a požádal o ruku. Ona souhlasila, což byla největší chyba jejího života.


Z divoké romance se totiž vyklubalo bití, trýznění, ponižování a teror. Cuthbert se totiž předvedl jako zamindrákovaný ubožák, který si svá traumata vybíjí na ženě, které by měl dávat jen a jen lásku. Vše si navíc nahrával na video a záznam z bití modelky posílal kamarádům jako vtip.

Prosím, přestaň, ubližuješ mi,“ křičí v pláči modelka. Její tělo je celé pokryto modřinami, které chce potetovaný tyran ukázat. „Berenger Rose, modelka z obálky,“ zesměšňuje ji agresor. Teror tím však nekončí. Cuthbert svou ženu chtěl vlastnit.

Video  Záznam TV reportáže o tom, jak byla modelka Berenger Rose bita manželem.  - Instagram/Facebook/Youtube.com
Video se připravuje ...

Zakazoval jí chodit ven bez něj, dokonce ji zabarikádoval v domě. Nemohla jít ani do koupelny, aby ji nekontroloval. „Řekla jsem mu, že mi vzal základní lidská práva. On mi odpověděl, že žádná nemám. Mlátil mě do hlavy, rukou, nohou, prostě všude. Mlátil mě, dokud jsem všude neměla modřiny,“ vypověděla modelka v pořadu.

Peklo trvalo 9 měsíců. Teď je Cuthbert již za mřížemi, ale kvůli jiným obviněním. Je to totiž recidivista, který měl problémy se zákonem už jako náctiletý. Není však jasné, zda Berenger Rose nahlásila policii to, co barvitě vylíčila v pořadu A Current Affair.

XLADI ( 9. března 2016 07:14 )

Takovej vopičák, že má mindráky je jasný už z toho tetování. Počmáranej jak omalovánka aby na sebe upozornil. Se divím že to nikdo nenahlásil když se s tám chlubil a ona to ydržela 9 měsíců. Kdyby mu poslala mezi oči olověnou včelku ani bych se nedivil

asijo ( 9. března 2016 05:15 )

Rozumný manžel,modelka = pelešnice.

Rumprecht ( 9. března 2016 00:32 )

Jasně, modelka. Ku.rva je to by řekl Bolek.

daity ( 8. března 2016 21:54 )

Silně pochybuji,že je to modelka.Spíš bych si tipla, že pracovala pro pánské časopisy a ostatní. To zacházení o tom vypovídá.Normální modelka by se takto řezat nenechala.

Zobrazit celou diskusi