Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šaría hlídky obchází Vídní! Martina zbili, protože se zastal manželky a dcery

Autor: lm - 
8. března 2016
21:52

Rakouskou metropolí obchází samozvané šaría hlídky. „Islámská policie“ prý chodí po barech ve Vídni a kontroluje, jestli se muslimky chovají a oblékají tak, jak podle Koránu mají. A hlídky se přitom neštítí použít ani násilí!

Rakušan Martin P. (41) skončil v nemocnici poté, co se zastal své manželky a dcery, které příslušníci šaría hlídky obtěžovali. Vše se odehrálo v pátek 26. února v baru v komplexu Millenium City ve vídeňské čtvrti Brigittenau. Kolem jedenácté se tu s ostatními Rakušany bavila i Miroslava P. s dcerou a jejími kamarádkami. K ženám na diskotéce přistoupila skupina mladých Čečenců a oznámili jim, že je nevhodné, aby se v tuto dobu takto bavily v baru a že je odvedou domů. 

Ochranka obchodního centra ženám odmítla pomoci a Miroslava proto ze strachu zavolala svého manžela, aby je přijel odvézt. Martinovi se chování mladých Čečenců ani trochu nelíbilo a zeptal se jich, co mají za problém. Šaría hlídka se na něj posléze vrhla a zmlátili ho k nepoznání. Čečenci zbili i kolemjdoucího (44), který chtěl muži pomoci. Oba utrpěli četná zranění a skončili v nemocnici. „Mám dvaapůlcentimetrovou tržnou ránu nad okem,“ popsal Martin rakouskému deníku Kurier, který o případu informoval. Rodina původem z Čečenska by rozhodně nečekala, že se jim stane něco takového ve vyspělém evropském městě. 

Ačkoliv se na místo po oznámení ostrahy sjelo sedm policejních hlídek, útočníkům se podařilo utéct. Podle policejního mluvčího Christopha Pölzla jsou tito Čečenci v oblasti velmi dobře známí. Muži prý chodí po okolí a snaží se čečenské ženy nutit k dodržování islámského práva.

tgbg ( 9. března 2016 08:56 )

A zase rusáčtí teroristi, které do západní Evropy vysílá a podporuje Putin.

al.bunda ( 9. března 2016 07:49 )

A zbabělí rakušáci drží hubu a krok,hlavně že češi jsou pro ně póvl,ať si uvědomí co jsou oni u čechů a začnou se chovat jako svrchovaný národ a ne jako pohůnci makrelové.

jsemtady ( 9. března 2016 00:15 )

Dát tomu póvlu týden na odjezd z Evropy,po týdnu kdo odtud nevypadne tak toho bez milosti odstřelit jako škodnou. A nebrat žádné ohledy na pohlaví a věk.

prycsnima ( 8. března 2016 23:41 )

 Ksindl za sranej. Vypráskat to z Evropy ,čím dřív tím líp,a to i s tou ku rvou Makrelou a všema jejíma přisrá vačema.

pekaaaros ( 8. března 2016 22:02 )

v Evropě mně to začíná připomínat 30. léta. Demokracie se ukazuje být slabá a neakceschopná čelit problémům, sílí nacionální a rasistické hodnoty. Oni ti elitáři zástupci tzv demokracie pořád dokola opakujou, aby se lidi poučili z historie a nacistické přemýšlení potlačovali, ale sami se jakožto zástupci demokratických hodnot nepoučí. A dokud to bude vypadat takhle a budou se dít věci, o kterých je i tento článek, tak v lidech ten odpor vůči naprosto bezmocné a slaboučké demokracii bude sílit. stejně jako v třicátých letech za hospodářské krize.

Zobrazit celou diskusi