Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Voják nalákal dívku (6) na základnu, kde ji opakovaně znásilňoval

Voják Mark Kelly byl za znásilnění šestileté holčičky poslán za mříže na 19 let.
Voják Mark Kelly byl za znásilnění šestileté holčičky poslán za mříže na 19 let.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: shp - 
2. března 2016
17:56

Nevinnou a bezbrannou holčičku nalákal na bonbony. Zvrácený voják Mark Kelly (32) ji zatáhl na základnu v anglickém Lynehamu v hrabství Wiltshire. V ní ji opakovaně znásilňoval. Když dívku propustil po sexuálním teroru, vyhrožoval jí, že pokud o tom řekne doma, její rodině ji seberou.

Jenže malá dívenka sebrala všechnu odvahu a svěřila se mamince. „Udělalo se mi špatně od žaludku, když jsem slyšela, co udělal mému dítěti. Bude to se mnou až do dne, kdy zemřu,“ prohlásila zdrcená matka u soudu.

Kelly, který u armády sloužil třináct let, použil jednoduchou lest, když dívce nabídl bonbony. „Dopad na oběť bude nepopsatelný a permanentní,“ prohlásil při stání soudce Tim Mousley. S vojákem si nebral servítky.

Obhajoba se ho sice snažila obměkčit Kellyho příkladnou armádní službou, ale na to Mousley neslyšel. „Využil jste příležitosti ji zneužít zlým a perverzním způsobem,“ řekl obžalovanému vojákovi, kterého uznal vinným.

Do vězení ho poslal nakonec na devatenáct let. Ke znásilnění došlo v roce 2014, ale voják byl odsouzen až nyní. Dívenka se z něj nemusí ale vzpamatovat nikdy.

mandat ( 2. března 2016 20:38 )

Jak mohl propasovat na zakladnu dite ?snad tam maji nejake kontroly,nebo ? A jde to vubec,aby dospely chlap znasilnil 6 letou holcicku ? Zda se mi to dost nemozne,nebo mel maly penis.

hejhej ( 2. března 2016 20:05 )

Asi muslim !!!!

dzambulka007 ( 2. března 2016 19:57 )

To už je snad lepší gumová panna nebo jenom vagina, proboha.

ladybug ( 2. března 2016 18:53 )

No pořád něco svádět na druhé: měl arabské předky, jako by češi nikoho neznásilnili. Matka holku nenaučila se nebavit s cizími lidmi a NIC od nich nebrat.

tgbg ( 2. března 2016 18:45 )

Ruští nacisti tyto zvěrstva páchali v Československu každý den. Proto u nás žije tolik debilních komunistů.

Zobrazit celou diskusi