Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Nevlastní dceru (14) omámil léky a pak ji znásilňoval: Náměsíčná chtěla skočit z okna!

Autor: Jana Ulrichová - 
10. prosince 2015
20:08

Náměsíčná začala být dívka (14) z Děčínska, kterou podle obžaloby znásilňoval otčím David S. (31). Dával jí léky, po kterých si ráno nic nepamatovala. Soud ho za to poslal na 7 let do věznice s ostrahou.

David S. poznal dívčinu matku přes internetovou seznamku. „Ze začátku to bylo skvělé, úžasné. Pak nastal zlom,“ řekla žena. Dodala, že u partnera se začala projevovat agresivita.

Byl vzteklý, bil ji i děti, kvůli domácímu násilí byl dokonce z bytu vykázán. Tomu, že by její dceru znásilnil, ale není schopna uvěřit. „Dodnes nevím, co si o tom myslet, jsem z toho v šoku,“ uvedla.

Podle obžaloby přitom David S. dívku znásilnil dokonce opakovaně, poprvé v obýváku, později si zařídil, aby spolu spali sami v dětském pokoji. Před tím jí dal tablety, o kterých tvrdil, že jsou na kašel. Byla pak malátná, ospalá a bolela ji hlava.

„Začala být náměsíčná. Několikrát přišla v noci do pokoje a chtěla skočit z okna. Ráno si nic nepamatovala. Byla jsem z toho hodně vyplašená,“ potvrdila dívčina matka. Dodala, že od té doby chodila s dcerou k psychologovi, teď navštěvují i psychiatra, u kterého se dívka stále léčí. David S. u soudu popřel, že by dívku znásilnil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání