Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pedofilní znásilňovač na Trutnovsku lákal dívky na Facebooku: Za 45 obětí si odsedí 8,5 roku

Video se připravuje ...
Autor: ČTK - 
24. února 2016
10:50

Krajský soud v Hradci Králové dnes potrestal Lukáše Baka za zneužívání, vydírání a znásilnění několika desítek nezletilých dívek 8,5 lety vězení. Muž z Trutnovska se s dívkami seznamoval prostřednictvím sociálních sítí na internetu a trestnou činnost podle rozsudku spáchal na 45 dívkách ve věku od deseti do 18 let.

Jednadvacetiletý obžalovaný se hlavního líčení neúčastnil a využil práva nevypovídat. Hrozilo mu až 12 let vězení.

Bako po dívkách nejméně od roku 2010 do svého zadržení v srpnu 2014 pod různými záminkami žádal například zaslání jejich snímků ve spodním prádle nebo bez oblečení. Poté jim vyhrožoval, že fotografie zveřejní. S některými se následně sešel a sexuálně je zneužil. Na internetu se obžalovaný vydával za vrstevníky dívek, vystupoval i jako dívka.

hulimihoukolen ( 24. února 2016 11:48 )

Kolik tu těch nicků máš, mutante?

jarofenin ( 24. února 2016 11:36 )

 skoč do hrobu, bolševická pіčo

ginna15 ( 24. února 2016 11:15 )

výsledek puče zla 1989 havlovy kapitalistické děti se od těch husákových liší výrazně , ostrými lokty, agresivitou ,násilností, jsou to odporné špíny a vrahové jako jejich vzory USA a NATO fašistické teroristické režimy okupující svět USA je největší světový zločinec, válečný štváč a terorista http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Petr-Michalu-USA-je-nejvetsi-svetovy -zlocinec-valecny-stvac-a-terorista-422983 USA nedodržuje a nerespektuje mezinárodní právo, porušuje veškeré platné mezinárodní dohody a smlouvy; USA lže do celého světa.USA falšuje a snaží se přepisovat dějiny.USA agresí, zastrašováním a vydíráním pod pohrůžkou použití násilí a teroru krade celá území, vykrádá a krade státům jejich národní bohatství a zdroje nerostných surovin; USA je válečný štváč, který neustále vyvolává a vyprovokovává války, vraždí obyvatelstvo, páchá genocidy celých národů! islamohavloidi jsou lidé kteří otevřeně podporují islámský terorismus, USA a NATO fašismus a státní terorismus, banderovský neonacismus, porušování lidských práv ,mezinárodního práva , ženevských konvencí, genocidu ,holokaust, okupace bez mandátu OSN, narušování územní celistvosti, násilí a hájí právo USA a EU fašismu na teroristické akce demokracie je podvod na ovce , je to jen hyenistická diktatura buržujfašistů zkorumpované politické mafie ,zkorumpovaní politici a krádeže poslaneckých mandátů http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/politika/foreign-policy-nyni-kazdy-vi-kdo-vlastne-ov lada-ukrajinu/ po 25 letech hyenismu zvaného kapitalismus říkám zcela jasně není odpornějšího režimu než je kapitalismus diktatura buržujfašistů ,v množství zločinů tento zrůdný systém překoná komunisty za jediný rok své existence , demokrati vyvolali stovky lokálních válek a světové války za které nikdy nebyli souuzeni ani trestáni, vynalezli koncentrační tábory a mučírny lidí používají dodnes založili neonacismus, klerofašismus, fašismus a vojenskou juntu jako krvavé...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání