Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

ISIS trhá ženám prsy mučicím nástrojem kousač. Za odhalení

ISIS mučí ženy nástrojem zvaným kousač.
ISIS mučí ženy nástrojem zvaným kousač.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: shp - 
26. února 2016
20:40

Je ti vidět skrze hidžáb, nenosíš rukavice nebo si nedej bože dovolíš kojit své dítě na veřejnosti? Trest tě v iráckém Mosulu, který ovládají teroristé z ISIS, zcela jistě nemine. Učitelka, která z města utekla, vypověděla o hrůzách, jež radikálové páchají na ženách. Mučí je nástrojem zvaným kousač, kterým jim trhají prsy i maso z těla.

Krutost ISIS nezná mezí. Teroristé k mučení žen používají nástroj, který vypadá jako ze středověkých dob. Jde v podstatě o obří kleště s ostny na koncích, které mají trestaným způsobit co největší bolest.

Fatima (22), které se z Mosulu podařilo utéci, popsala hrůzy, které s kousačem provedli její sestře. „Kousač se pro nás stal noční můrou. Moje sestra byla minulý měsíc tvrdě potrestána za to, že opustila dům bez rukavic, které si tam zapomněla,“ říká.

Šrámy a jizvy jsou stále vidět na její ruce. Říká, že trest je mnohem bolestivější než porod,“ dodala. Sestra Fatimy však přes svůj těžký osud měla štěstí. Teroristé totiž kousače používají k mnohem horším druhům mučení než trhání masa z rukou.

V syrském městě Rakka s ním teroristé rovnou trhají prsy. Před dvěma lety tam zmrzačili ženu, kterou nachytali, jak na zastávce kojí své dítě. Trest byl neskutečně krvavý a bolestivý.

Zatkli mě a odvedli do mučírny. Dali mi na výběr bič a kousače. Nevěděla jsem, co je kousač, a bála jsem se bičování, tak jsem si vybrala jeho. Umístili mi ho na hrudník. Řvala jsem bolestí. Cítím se, jako by má ženská stránka byla kompletně zničena,“ popsala mučená žena trest.

sores ( 27. března 2016 18:22 )

I se zákony odtud až potud!!! Je to evidentní mučení holčiček a kulturní národy by měly zasáhnout, ať si ty podlidi dělají co chtějí pokud v tom nebude mučení dětí!!! Musí šílet bolestí když se jim to dělá,šílenost.

djaba ( 28. února 2016 00:44 )

Neuvěřil jsem a nevěřím v nic co jsem sám ne vytvořil .Snad nemyslíte že je to pravda .

honzina ( 27. února 2016 07:29 )

Hovada!!!!!! A tohle si sem pouštíme, jo????? A nikdo mě nevyvrátí, že tihle jsou jiní, Islám je islám!!!!!  Pryč s nima, my je tu nechceme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kuniksicht ( 27. února 2016 06:15 )

cenzura vzdy byla a bude. jen hloupi a blahovi si mysli, ze je svoboda slova, neni cenzura. to se jen povida aby se hloupi meli z ceho tesit.....

mmdick ( 27. února 2016 01:01 )

Tohle už je na včeličky do hlavy.

Zobrazit celou diskusi