Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Otec místo slavení narozenin odklízel trosky domu, rodinu připravil požár o střechu nad hlavou

Požár připravil mladou rodinu o střechu nad hlavou. Otec namísto slavení narozenin odklízí trosky.
Požár připravil mladou rodinu o střechu nad hlavou. Otec namísto slavení narozenin odklízí trosky.  (Autor: TV Markíza)
Autor: shp - 
7. ledna 2016
12:26

Všichni doma spali, ale v tom přišel znenadání devastující požár. Mladá rodina ze slovenského Kosorína přišla během pár okamžiků o střechu nad hlavou. Zoufalý otec, který měl druhý den narozeniny, tak namísto oslav odklízel trosky z místa, kde měli být všichni spolu šťastní, ale jejich sen se při požáru rychle rozplynul.

Oheň spálil střechu na prach. Tam, kde stála stodola, se nyní tyčí jenom ohořelé rámy. Rodinu v noci probudila obrovská rána z garáže. V ní podle všeho praskla pneumatika automobilu, informovala TV Markíza v reportáži.

Manželé i s malou dcerkou ihned vyběhli ven. Všechno už bylo v plamenech. Oheň pod plechovou střechou se od stodoly rychle rozšířil až na dům. Plameny přeskočily až na dvůr sousedů. Tam zničily hospodářskou budovu.

Dalo se jenom zabránit tomu, aby se nešířil na sousední objekty. Postižené objekty se už jenom zabezpečovaly, aby se nerozšiřoval oheň,“ prohlásil řídící důstojník hasičů Pavel Valenta. Dům rodiny je nyní neobyvatelný.

Majitel domu se s televizí bavil jenom mimo kameru. Potvrdil, že se požár rozšířil z garáže a že namísto oslavy narozenin ho čeká odklízení trosek.

Video  Otec namísto slavení narozenin odklízí trosky po požáru.  - TV Markíza
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi