Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Číňané berou spravedlnost do vlastních rukou! Zloděje psů čeká brutální pomsta

Autor: lm - 
18. prosince 2015
22:20

Život zloděje v Číně není žádný med! Místní vesničané se totiž s kriminálníky vůbec nemažou, zvláště pokud je chytnou přímo při činu. Jak to vypadá, když tu lidé vezmou spravedlnost do vlastních rukou?

Čínou obchází velký strašák. V zemi se rozmohlo kradení psů, které zloději zabíjí a jejich maso posléze prodávají na černém trhu. Místní už toho ale mají dost a když se jim kriminálníci dostanou do rukou, čeká je krutý trest.

Poslední případ se stal 13. prosince v provincii Gongcheng na jihu země. Na internetu se objevily snímky dvou brutálně zmlácených mužů, na kterých si místní vylili zlost. Jednomu z nich poté ještě nasypali sůl do ran. Záchranářům se podařilo zachránit jen jednoho z nich. Podle deníku People's Daily kvůli incidentu skončilo dvanáct vesničanů na policii.

Krádeže psů nejsou v Číně bohužel ničím výjimečným. Letos v červnu zadrželi vesničané z nedaleké provincie Yizhang dva zloděje psů a rozhodli se rovněž vzít spravedlnost do vlastních rukou. Mužům uvázali mrtvá zvířata kolem krku a devět hodin je mlátili hlava nehlava. Vysvobodit je museli až policisté, kteří ale museli nakonec sami odvracet zuřivý útok naštvaných místních.

Upozorňuje, že následující záběry nejsou vhodné pro děti a slabší povahy!

Video Brutální video: Vesničani vzali spravedlnost do vlastních rukou a zmlátili zloděje psů - YouTube
Video se připravuje ...

pjotri ( 19. prosince 2015 11:54 )

s takovym trestem lze JEN souhlasit. co by se jim stalo u nas? policajti by je zatkli - pokud by byli mirne brutalni, zlodej by jeste dostal odskodneni - sepsali by protokol a zase by je pustili. takhle je to rychlejsi, efektivnejsi a LEVNEJSI. zlodej je rizikovy povolani, tedy melo by byt. chytit zlodeje, odvezt ho 50 km za mesto, zlomit mu obe ruce v lokti a nechat ho bez pomoci. tihle dva - tedy ten, co prezil - uz se v zivote na psa ani nepodiva. to garantuju.

gabreta ( 19. prosince 2015 10:59 )

Neurážej podnikatele tunelářema a gaunerama. Znám mraky podnikatelů, kteří jsou v montérkách sedm dní v týdnu a od nevidím do nevidím a nikdy milionářema nebudou!! Tak prosím nezaměňovat a neházet do společnýho pytle!

pepen ( 19. prosince 2015 09:56 )

Myslím si,že by v Česku moc lidí nepřežilo!!!!To by měli začít u politiků a rádoby podnikatelů -co rozkradli a vytunelovali tuto zemi!!!!

mistr_yoda ( 19. prosince 2015 06:44 )

Tupá kurvo, na co myslíš, že čínští vesničané chovají čokly? Že jsou jejich jedinými společníky jako u většiny českých osamocených kurev? Ne, ne. V činské vesnici jsou čoklové chováni k jídlu. 

rumungro ( 19. prosince 2015 00:01 )

Sám bych to neudělal,ale do té vesnice bych ho poslal.

Zobrazit celou diskusi