Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Syn oligarchy v rauši uškrtil matku: Tak to končí, když je v rodině dost peněz i na drogy!

Autor: Kateřina Rusá - 
17. prosince 2015
22:15

Nad brutální vraždou Anastasie Sosinové, exmanželky ruského oligarchy Igora Sosina, se vznáší řada otazníků. Jedna věc je ovšem jistá – v drogovém rauši ji uškrtil vlastní syn!

Co přesně se v hotelovém pokoji v Kazani stalo, nikdo neví. Anastasia (†44) přijela se svým synem Jegorem (19) do Kazaně za odborníkem, který měl nezvedeného synáčka zbavit závislosti na drogách.

Jenže už v hotelu mezi nimi došlo k ostré hádce, která vyústila v brutální vraždu. Zfetovaný syn pak Anastasii uškrtil kabelem!

U soudu se syn bohatého podnikatele k otřesnému činu přiznal. Polehčující okolností by pro něj mohl být fakt, že prý mu blíže nespecifikované pilulky podala jeho oběť.

„Měl jsem po nich halucinace. Děly se hrozně divné věci,“ vypověděl Jegor u soudu s tím, že neví, o jaké pilulky šlo. Na přivolané policisty působil mladý muž, oblečený jen v županu, zmateným dojmem.

Kdo je Igor Sosin?

Ruský oligarcha je jedním ze zakladatelů stavební firmy Starik Chotabič, v Rusku vlastní síť maloobchodů, kterou provozuje spolu s OBI. Obchoduje ovšem i s oblečením, nápoji, potřebami pro domácnost či zvířaty…

Je proslulý svým opulentním stylem života – své současné ženě například koupil několikery šaty přímo od herečky Sharon Stone (57) za desítky milionů Kč.

jeromeklapka ( 18. prosince 2015 10:14 )

A takto to končí aj v rodine,kde tých peňazí je málo a synáčik zabije matku,lebo mu na drogy nedala! To je zas nadpis

y1xcvbnm ( 18. prosince 2015 07:40 )

no vida kam to všechno spěje

realistaii ( 18. prosince 2015 07:38 )

kapitalismus, co ho kapitalisti maučili to dělá ,krásy fašismu pro nejbahatší

pepen ( 18. prosince 2015 05:11 )

Stačí se na něj podívat-dement od pohledu!!!!Ještě koupí onošené oblečení za 10 tky milionu korun-ten je opravdu!!!Co si vychovali,to mají!!!Oni mu v kriminále ukáží!!!!!

rumungro ( 18. prosince 2015 00:22 )

Asi nemá cenu,dát ho mezi kriminálníky.Pokud by po léčení začal znovu,tak pak doživotí.

Zobrazit celou diskusi