Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Den před nástupem do vězení přepadl stařenku v Trnovanech: Na svědomí má více zločinů

Den před nástupem do vězení přepadl stařenku v Trnovanech: Na svědomí má více zločinů
Den před nástupem do vězení přepadl stařenku v Trnovanech: Na svědomí má více zločinů  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
21. prosince 2015
10:01

Až o deset let déle si může posedět recidivista, který místo nástupu do výkonu trestu ve vězení dál kradl a loupil. Muže už policisté zadrželi.

Na konci listopadu přepadl v Trnovanech stařenku, která mířila k doktorovi – zezadu do ní strčil, a když seniorka ztratila rovnováhu, ukradl jí kabelku a rychle prchal. Kromě dokladů ji tak obral i o pět tisíc korun.

Podobně se odehrála i jiná loupež v Trnovanech – vše se odehrálo o pouhý den dřív. Seniorku okradl neznámý pachatel v ranních hodinách. Pachatel vyběhl z křoví, ženě vytrhl z ruky kabelku a zmizel zpátky v porostu,“ uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Brzy pojali policisté podezření, že oním lupičem bude dvaadvacetiletý recidivista, který měl následujícího dne nastoupit do vězení. „Podezřelý nejdříve zapíral, nakonec se ale pod tíhou důkazů k loupeži i krádeži přiznal,“ vysvětlil mluvčí.

Policisté mu obvinění z obou trestných činů doručili do věznice, kde si nyní odpykává trest za předešlou trestnou činnost, soudce mu může pobyt za mřížemi prodloužit v krajním případě až o deset let,“ doplnil Vítek.

placenta ( 21. prosince 2015 12:51 )

ale ho.vno soudci a soudkyně maj tu moc danou státem je to jenom o nich vidíme dvojí metr ale je to hlavně zodpovědnost aby nás ochranily zmr.di

moiaza ( 21. prosince 2015 11:24 )

Zbytečně nadáváte na soudce a soudkyně. Nadávejte na naše zákony. Každý zloděj a vrah má u soudu větší zastání, než slušný člověk. Být slušným, se dnes nevyplácí. Lumpi mají vetší ochranu, než poctiví. Ale kdo volil lidí, kteří řídí stát a ministersva ve státě. I zákonodárce má své nadřízené. A kdo schváluje zákony? Co jste si zvolili, to máte.

placenta ( 21. prosince 2015 11:02 )

ksindlovskej zkorumpovanej stát ,kde obyčejný člověk nemá zastání.zmr.di soudci a soudkyně

tochadda ( 21. prosince 2015 10:22 )

Kdy už se začne konečně věšet? Jiný způsob,jak se tohohle svinstva zbavit, nebude.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání