Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Grázl okradl seniorku o čtvrt milionu: Využil její nemoci

Autor: rvs - 
27. dubna 2015
16:16

Nechutný případ lidského hyenismu vyšetřovala pražská policie. Grázl (37) využil poruchy paměti seniorky (83) a postupně ji okradl o 250 tisíc korun.

„Na celý tento případ přišli až příbuzní okradené, když zjistili, že si žena tři dny po sobě nemohla koupit žádné potraviny, protože neměla peníze,“ popsal policejní mluvčí Jan Daněk.

Muže ze Semilska, který v Praze bydlel na ubytovně, vypátrali pražští policisté. Poté, co se přiznal, skončil bezcitný grázl ve vazbě. „Kriminalisté zjistili, že popsaný případ nemusí být jediný. Muž totiž zřejmě podvedl i další lidi, ze kterých lákal peníze při sjednávání změny dodavatelů energií pro domácnosti,“ uvedl policejní mluvčí.

Policie teď žádá občany o spolupráci. Pokud se i vás pokusil obrat o peníze muž, představující se jako Roman Farský, volejte linku 158.

cukrenka ( 28. dubna 2015 10:19 )

oprava "s péčí"

cukrenka ( 28. dubna 2015 10:19 )

Zkušenosti s "oéčí" v domě seniorů byl pro rodinu stressující . Zjevně bylo mzneužito zdravotního stavu seniora. Říká se tomu hyenismus, ale někde na to mají rukavičky a při velké aroganci jsou i sebejistí. Uvidíme, jak se s tím vypořádají kompetentní instituce a doufáme, že snad ano.

maxovskej ( 28. dubna 2015 06:40 )

Já bych zavedl o hodně přísnější tresty za hyenismus pokud jde o okrádání starých lidí, slepců,a lidí tělesně postižených včetně vozíčkářů,u nás jsou už tradičně nízké sazby za všechny zločiny.Zastřelit takového hajzla a spálit v kafilérii nic jiného si takoví dobytek ani nezaslouží.

sores ( 27. dubna 2015 17:25 )

Čech okrádá čecha, hlavně ti silnější toho bezmocného.Jaký to hrdinský český čin, hodný chlapa.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání