Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Další zvěrstva ISIS: Zavraždili 38 kojenců, měli Downův syndrom

Autor: mb - 
14. prosince 2015
10:34

Kati Islámského státu povraždili několik desítek nevinných dětí. Jejich zločin? Narodily se s nějakou formou postižení, nejčastěji to byl Downův syndrom. Některá miminka fanatici uškrtili, druhým prý píchli smrtící injekci. Jiné zprávy mluví o tom, že k vraždění zatím nedošlo, šaríatský soud zatím prý „jen“ vydal povolení postižené děti zabíjet.

Šokující zprávu přinesly stránky Mosul Eye, které dokumentují zvěrstva islamistů v Iráku. Ústní fatvu (islámské právní stanovisko povolující určitý druh jednání, pozn. red.) údajně vydal Abu Said Aljazrawi, jeden z kleriků ze Saúdské Arábie. Mělo jít o děti převážně zahraničních bojovníků a místních žen z Iráku a Sýrie.O osudu dětí panují nejasnosti, podle některých médií mají islamisté „jen“ povolení zabíjet, podle jiných už bylo zavražděno 38 dětí. Část dětí byla zabita smrtící injekcí, zbytek řezníci uškrtili. Nejmladší oběť byla stará teprve týden, nejstaršímu dítěti byly tři měsíce.

Pokud jsou informace stránky Mosul Eye přesné, hrůzný čin připomíná vraždění neviňátek králem Herodem, které si Evropané připomínají o Vánocích, tři dny po Štědrém dnu.Šokovaní uživatelé sociálních sítí pro změnu vrahy z Islámského státu přirovnali k nacistům, kteří zabíjeli „nevhodné“ jedince pro Říši. „Jsou horší než nacisté. Sama mám dvě postižené děti, je to hrůza,“ napsala jedna uživatelka na Facebook.

rumungro ( 15. prosince 2015 01:22 )

Jen skutečny vyjímky by se odhodlali zabít svoje postiženy dítě.Proto jsme lidmi.

henryj ( 14. prosince 2015 18:31 )

Nechci být a nejsem žádný nelida;podívejme se do říše zvířat!!!Jakmile je tam nějaký jedinec s defektem,stádo nebo skupina se jej zbaví.Je to v našem pohledu ospravedlnitelné.Ale nezapomeňme,že i zvířata mají rozum,jenom škoda,že na živobytí si nevydělávají prací v česku.To by byl masakr.

rumungro ( 14. prosince 2015 18:24 )

Ostatně,teď tam proudí humanitární pomoc z celého světa.Prý se nabídli i Marťani.

rumungro ( 14. prosince 2015 18:20 )

Na Krymu žádní novorozenci nejsou,tak tam nemají ani inkubátory a děti utekli za Porošenkem.Tak naco jim elektrika?

honza54.. ( 14. prosince 2015 17:56 )

horší bylo vybombardování nemocnice americkou armádou. HANBA!

Zobrazit celou diskusi