Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nadpřirozená autonehoda: Vozy začaly létat vzduchem! Odhodil je duch?

Bizarní autonehoda v Číně: Auta vyletěla do vzduchu!
Bizarní autonehoda v Číně: Auta vyletěla do vzduchu!  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
30. listopadu 2015
18:47

Byl to poklidný den na silnici v čínské prefektuře Sing-tchaj, když se z ničeho nic vznesly nepochopitelně hned tři vozy do vzduchu. Jako by je vytáhla nadpřirozená síla z nebes nebo odhodil rozzlobený duch.

Co přesně odhození vozů způsobilo, se dlouho nevědělo. Odborníci i laici se na internetu přeli ostošest, ale nikdo s pořádným vysvětlením nepřišel. Podle některých šlo o působení silného magnetu.

Spousta lidí se však přiklání k tomu, že se jednalo o nadpřirozený jev, který způsobili duchové, mimozemšťané nebo dokonce démoni. Ještě že při nehodě nebyl nikdo zraněn. Poslední verzí vysvětlující, co se v Číně stalo, je technický pragmatismus.

Video totiž může být padělané, technicky pozměněné, čehož je v dnešní době počítačů snadné dosáhnout. Video z Číny se stalo virálem. Čínská televize však nakonec přišla s reálným vysvětlením.

Čistící vůz, který jel kolem, namotal na zemi ocelové lano, které zachytilo tři další vozy a vytáhlo je do vzduchu. Mnozí této verzi také nevěří, ale je rozhodně nejpravděpodobnější ze všech.

Video  Podle reportáže čínské televize stojí za nehodou ocelové lano.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

juuuhele ( 30. listopadu 2015 20:07 )

Už jsou jako Amíci, prostě nám ty mimozemštany neukážou.

Zobrazit celou diskusi