Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Putin Západ sice kritizuje, nakupuje tam ale rád. Alespoň posilovací stroje

Autor: sou - 
1. září 2015
05:38

Ruský prezident Vladimir Putin je dobře znám svým postojem k Západu. Často ho kritizuje a chce s ním mít pramálo společného. K západním výdobytkům ale takový odpor nejspíš nemá, alespoň pokud lze soudit podle jeho soukromé tělocvičny v Soči. Řada posilovacích strojů totiž nese značku Hoist Fitness – vyrobila je tedy kalifornská firma.

Putin se rád udržuje v dobré fyzické kondici a rád se u toho nechává zvěčňovat fotografy. Díky tomu si mohla veřejnost prohlédnout, jaké posilovací vybavení se skrývá v prezidentově rezidenci v Soči. Poněkud překvapivě nejde o stroje ruských výrobců. Naopak většina z nich byla dodána firmou Hoist.

Firma Hoist Fitness ovšem sídlí v USA, konkrétně v Kalifornii. Jde tedy o podnik ze Západu, který Putin tak rád kritizuje. Je tedy otázkou, zda alespoň v oblasti posilovacích strojů by jim dal lepší známku než ruským firmám.

S Medveděvem si zacvičili a pak grilovali

Zacvičit si na amerických mašinách do svého sídla pozval Putin i ruského ministerského předsedu Dmitrije Medveděva. Oba přední muži se oblékli do teplákových souprav a dali kalifornskému stroji pořádně zabrat. Jejich test vydržel, jak se zdá z fotek, bez škrábnutí či poškození.

Po cvičení si oddechli nad šálkem čaje a rozhovorem o politice. Putin poté svého hosta pohostil grilovaným masem, které pro něj sám připravil. Ruský prezident je znám pro svou akčnost a lásku k pohybu. Po horách se projíždí na koni, loví ryby a rád plave v divoké řece. 

meithl ( 1. září 2015 22:31 )

rentiér je zdejší rudá figurka

meithl ( 1. září 2015 22:26 )

Jsou tam dodnes a budou

d.kresohlav ( 1. září 2015 22:24 )

Prducha chtivý zcestný názor.

kunhuta. ( 1. září 2015 16:06 )

Co já? Křesohlave, Křesohlave, ty to máš v hlavince nějak pomatený. A mě je taky jedno kde studovaly. Já jim to přeji z celého srdíčka . Nemrač se tolik, život je krásný a ty jsi taky krásný by řekla Květuška Fialová.

d.kresohlav ( 1. září 2015 14:27 )

Máš málo informací, zprávy vyřkl sám Putin na živo a proč by ne? Pustil je do světa, no bóže, kunhuto.

Zobrazit celou diskusi