Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Horda mužů znásilnila dívku, sestra jí vypíchla oči. Byla prý posedlá ďáblem

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Reuters, archiv Blesku)
Autor: haj - 
22. srpna 2015
11:35

Argentinská rodina usoudila, že dívku (16) posedl ďábel a je třeba ji vyléčit. Pro vymítání zla ale zvolili velmi brutální lék, náctiletou nechali hromadně znásilnit skupinou mužů, a její starší sestra poté dokonce dívce vydloubla oči.

Otřesný případ se stal ve městě General Pinedo na severu Argentiny. Mladá slečna nyní bojuje o život na jednotce intenzivní péče a násilníky zatkla policie spolu s dívčinou sestrou. Ta vypověděla, že oběť mívala vidiny různých zvířat, ačkoliv poblíž žádná nebyla.

Proto se rodina s důvěrou obrátila na místního evangelického kněze. Právě on navrhl kruté znásilňování jako léčbu, aby se dívka zbavila vlivu ďábla. Dokonce měl také sestře oběti sám dát nůž, kterým dívku připravila o zrak.

„Poprvé za 22 let mojí kariéry u policie tady máme něco takového. Prokurátor také říká, že to zažil poprvé. Je velmi obtížené vysvětlit, že se něco takového mohlo stát náctileté dívce,“ řekl k případu pro britský server Daily Mail policejní vyšetřovatel Pablo Almiron.

 

mandat ( 23. srpna 2015 04:04 )

A co bude s tim knezem ? Mel by absolvovat to same.

sores ( 22. srpna 2015 16:22 )

666provas: to mi hlava nebere co takhle mohlo zmršit lidský mozek že dělá takové hnusárny! Už aby nás to tady spláchlo, jsme d.obytek odporný.

anka ( 22. srpna 2015 15:53 )

to, ze se nejaky psychovat schovava za nabozenstvi, nezmena jeste, ze to ma s nabozenstvim jako takovym co docineni....

pepen ( 22. srpna 2015 15:18 )

Všem těm zmetkům bych udělal to samé!!!!  

agota ( 22. srpna 2015 14:33 )

Skutek je naprosto příšerný, ale výraz použitý v článku "Mladá slečna nyní bojuje o život..." je v této spouvislosti, podle mne, skoro stejně příšerný...

Zobrazit celou diskusi