Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Život skutečných obryní: Nikam se nevejdou a muži se jich bojí

Autor: bop - 
8. srpna 2015
22:43

Život čtyř žen, které měří kolem dvou metrů, zobrazuje nový dokumentární cyklus s názvem My Giat Life - do češtiny bychom mohli přeložit jako "můj obrovský život". Nová reality show ukazuje jejich běžné starosti - potíže s nakupováním oblečení, vztahy s menšími muži nebo snahu nasoukat se do běžného auta.

Potíže spojené s přílišnou výškou si obvykle spojíme s vysokými a statnými muži. Nemusí to však vždycky být pravda – na světě existuje také mnoho žen, pro které jsou klasické rozměry nábytku a v podstatě všeho ostatního zkrátka příliš malé.

Čtyři ženy, šestatřicetiletá Colleen alias Coco, třadvacetiletá Haleigh, středoškolačka Nancy a sedmadvacetiletá nejvyšší herečka na světě Lindsay v nové show představují své každodenní životy. Ukazují divákům, jaké to je, snažit se nakoupit padnoucí a hezké oblečení, jak je pro ně nepohodlné nasoukat se do běžně velkého auta nebo jak vypadá jejich milostný život. Najít vyššího muže je téměř nereálné, a tak se dívky musí obvykle spokojit s partnery, kteří jsou o něco menší.

I když jsou pro tyto ženy některé pro nás úplně běžné věci velmi těžké, jinde mají naopak oproti běžným smrtelníkům výhodu. Spravit si lustr, stropní větrák nebo dosáhnout na ty nejvyšší police v supermarketu jim totiž nedělá nejmenší potíže.

Ztratit se v davu se jim ale jen tak nepodaří. Jakmile se s tím však naučíte žít, nemusí to být takový problém. Například Lindsay se živí jako herečka a její neobvyklá výška jí zaručuje mnohé nabídky, které by jinak nedostala. Křehkou dívčinu si ale bohužel nezahraje. Také uplatnění v některých druzích sportu je pro ně trochu jednodušší – mnohé z nich se věnují volejbalu nebo basketbalu.

ruudazvostravy ( 8. srpna 2015 23:11 )

 Vona taková vobryně,to je skrátka sáska do lotéryje,páč taková baba má pý*ču vot ucha k uchu.Nic pro Čechistu,to je rozmjer pro vercajk s rovníkoví Afryki.

Zobrazit celou diskusi