Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Výcvik „mláďat chalífátu“: Takhle islamisté vymývají mozky nevinným dětem!

Autor: lm - 
24. července 2015
16:39

Hrdlořezům z Islámského státu není nic svaté. Ani dětská nevinnost! Fanatici se chlubí hromadou propagačních videí, na kterých zneužívají děti k brutálním popravám. Nyní zveřejnili další video z výcviku „mláďat chalífátu“.

Islamisté z ISIS se opravdu neštítí vůbec ničeho. Fanatici do svých řad verbují i malé děti, kterým vymývají mozky a nutí je bojovat za své zvrhlé cíle. Děti chalífátu prochází intenzivním tréninkem, kterým se ISIS pochlubil na videu.

Poslední zveřejněné video začíná tím, že islamisté dětem do hlavy vtloukají svou propagandu a poté je posílají na cvičiště. Starší velitel mláďata chalífátu mlátí do hrudi, po těle a do rozkroku, aby je utužil. Poté děti cvičí poloakrobatické úkony se zbraněmi.

Islámský stát posléze zfanatizované děti staví do role katů. Většinou jim není ani 12 let, když jim dají do ruky pistoli a přinutí je zastřelit zajatce. Od začátku roku zveřejnili radikálové už šest videí s popravami vykonanými dětmi. Islamisté letos také nechali dítě poprvé provést popravu brutálním setnutím hlavy.

oliiiii3 ( 4. srpna 2015 13:02 )

Chudinky deti,seberou je rodicum a takhle s nemi jednaji. Sama si to nedovedu predstavit,spis bych zesilela kdyby se to stalo me. To jim nikdo nepomuze ,je to hruza, kopou jim do rozkroku, dostanou tak akrorat rakovinu.

lalia ( 24. července 2015 17:37 )

Jsou to hovada,promiňte mě ten výraz.Taková zvrhlost jim ve světě prochází.Nešlo by s tím něco udělat :Co Amíci,ukážou se a zachrání svět i děti ?

Zobrazit celou diskusi