Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Islamisté plánují konec světa! Známe jejich tajný plán

Autor: lm - 
29. července 2015
22:20

Zkáza současného světa a nové uspořádání ve formě islámského chalífátu pod jejich vedením! To je hlavní cíl fanatiků z Islámského státu. Odhaluje to tajný dokument, kde popisují, jak chtějí Armagedonu dosáhnout.

Islamisté se v první řadě snaží do svých struktur začlenit afghánské a pákistánské jednotky teroristické organizace Talibanu. ISIS také vyjednává o sloučení či spojenectví s teroristy z Al-Káidy. Jejich cílem je také, aby se vůdce Islámského státu stal hlavou muslimů po celém světě. Až bude armáda islamistů připravena, jsou odhodláni zničit celý svět.

Islámský stát má v plánu nejdříve napadnout Indii a donutit tak USA, aby rozpoutaly válku. Islamisté plánují také napadnout americké vojáky, až se budou stahovat z Afghánistánu. Útočit by se mělo i na americké diplomaty a pákistánské úředníky. „I když USA zaútočí se všemi svými spojenci, muslimská komunita po celém světě se sjednotí a svede konečnou bitvu,“ píše se v dokumentu. „Přijměte fakt, že náš chalífát přežije a bude vzkvétat, dokud si nepodmaní celý svět a každý, kdo se Alláhovi postaví, přijde o hlavu,“ stojí tu dále.

Informace z dokumentu zveřejnil list USA Today, který měl možnost do něj nahlédnout. Američanům ho údajně předal Pákistánec s napojením na Taliban. Podle americké rozvědky je dokument s největší pravděpodobností pravý.

4rek ( 3. srpna 2015 22:51 )

Kdo je překvapen?

tendertouch ( 30. července 2015 07:08 )

Ovládnout svět tomu věřím, konec světa nevěřím. K tomu, aby ovládli svět dokazuje i přesun imigrantů a hlavně mužského pohlaví. Ženy, děti a starce nechávají doma na pospas islámistům. A řekla bych, že se jim to daří. Protože jsou natolik chytří, že peníze v zemích Evropy hrají velkou roli a že politici a jejich "humanita" vůči cizině metodou řitního horolezectví zde absolutně funguje.

prycsnima ( 30. července 2015 01:10 )

vsechny rise sveta zanikly,takze i zapadni a evropska civilizace jednou zanikne.africke obyvatelstvo se 4 krat rozroste a zapadni civilizace nerodi,takze je to dane'.bohuzel i diky politikum ktere jste volili a nebo ne jestlize jste nesli k volbam a nechali druhe zvolit to co tu i v cele eu vladne.

ruudazvostravy ( 29. července 2015 23:57 )

Jó,tendle Čýhát asy vitře svjetu pr*del,kam se serou Jůde s tím jejych holáčem.Todle bude jyná selanka a kref poteče jak vo masopustu.

noza ( 29. července 2015 23:41 )

Proto ze sebe dělají chudáky a zaplavují celou Evropu. A někteří je ještě vítají s otevřenou náručí.

Zobrazit celou diskusi