Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hlad po krvi a mučení: Stovky lidí a děti v první řadě přihlížely popravě gaye hrdlořezy z ISIS

Autor: venu - 
27. července 2015
06:16

Naprosté šílenství. Tak se dá charakterizovat způsob, jakým se stoupenci ISIS vypořádávají s homosexualitou. Jednoho z homosexuálů totiž brutálně popravili na veřejnosti tak, že ho shodili z výškové budovy na náměstí ve městě Mosul v Iráku.

Když se někomu z ISIS donese, že je poblíž nějaký homosexuál, začne hned jednat. A to dost radikálně. Údajného gaye dopadne, dotáhne ho na střechu výškové budovy a pak ho strčí dolů. A k tomu má početné publikum.

Pod výškovou budovou v iráckém Mosulu se shromáždil dav lidí, kteří čekali na bezcitné mučení. A dočkali se ho. Čtyři ozbrojenci oblečení do bílých rouch ISIS a černých vest stáli v řadě jako soudci u vynášení rozsudku. Ten vynesli do mikrofonu, aby je mohl celý přihlížející dav slyšet. V něm se objevilo i několik dětí, které stály v první řadě.

Je neobvyklé, že ISIS nezveřejnila fotografie z mučení homosexuála, ani z jeho pádu. Ukázali pouze fotografii, na níž muž leží zkroucený na betonu pod budovou.

 

jozifek2 ( 27. července 2015 22:28 )

tady ty debilove reporteri a cely Blesk pise hovadinu za hovadinou jen nekterym clankum dava prostor diskuse jako s Okamurou tam napsat diskuzi nemuzete proc zaloba Jim hrozi ale zu dost debilu ja si osobne myslim ze je Absurdni kdyz Japonec nebo co on je dela zle proti migrantum on sam neni Cech tak c jste Hlupi Cesi?

spokojenejpes ( 27. července 2015 21:11 )

A co když váš syn, nebo dcera je také homosexual, co potom ?

tgbg ( 27. července 2015 19:58 )

Křesťanství a katolická církev nám byla komunistickým zločinným režimem zakazována a představována jako zlo. Islám si toto nenechá líbit!!!Komouši se s muslimy nakonec stejně spojí, jako kdysi s bolševiky v Rusku.

xcarodejka ( 27. července 2015 17:53 )

Jedna osoba tady nadává sama sobě. To je zábavička, že buchto ?

anna1234 ( 27. července 2015 16:04 )

..když tě tak čtu i blbost je nebezpečná. Taky tě zastřelit?

Zobrazit celou diskusi