Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Teroristé ISIS popravují ve svých řadách: Křičícímu muži usekli hlavu mačetou!

Muže z vlastních řad popravili teroristé v Sýrii
Muže z vlastních řad popravili teroristé v Sýrii  (Autor: Internet)
Autor: dce - 
28. ledna 2015
14:39

Syrská odnož Islámského státu zveřejnila další video neuvěřitelně odporné popravy. Tentokrát byl ale obětí muž z jejich vlastních řad! Křičícímu muži usekl popravčí hlavu mačetou přímo na ulici.

Muž, který měl být popravený, se na videu vehementně brání. Na zádech a nohách mu musí sedět několik mužů, aby ho vůbec udrželi na zemi. Přesto s tím mají velké potíže. Další muž oběti drží hlavu, aby mu odhalil krk. Veškerý pohyb ustává, když popravčí sekne a krev skropí okolní zem.

Takto odporný výjev se naskytl lidem v městečku na severu Sýrie. Desítky lidí tomu přihlížely s nepochopitelným zájmem, ostatně jako každé popravě v islámském světě. Stalo se tak týden poté, co Spojené národy vydaly zprávu o extrémně krutých a nelidských trestech v muslimských zemích, zvláště v Sýrii a Iráku. 

 

Podobný případ se odehrál minulý týden, kdy byl v Saúdské Arábii popraven přímo na ulici muž, který měl údajně pracovat jako špion. Místní byli rozzuřeni, ale ne kvůli drsné popravě, ale kvůli faktu, že celou věc někdo natočil a nahrál na internet.

Za první dva týdny tohoto roku byly v Iráku popraveny tři ženské advokátky, o život se bojí především ženy na vysokých pracovních pozicích. Od začátku roku byly již popraveny více než dvě desítky lidí.

violka4 ( 27. července 2015 07:28 )

  odporné

pepen ( 28. ledna 2015 17:55 )

Tohle nemůže normálně myslící člověk udělat!!!!Jen tak zabíjet, sadisticky lidi na ulici!!!V mozku mají sračky a tohle pouští sem do Evropy!!!!!Nedopadne to dobře!!!!!!

kapturek ( 28. ledna 2015 17:39 )

at se vyzabijeji, zadna skoda jich nebude, o spinu mene , tohle je jasny dukaz ze nejde ani tak o islam ale o moc , jejich velitel ktery umi kecat nachytal par trotlu kteri mu veri kazdy prd a zabijeji pro nej,a je jim jedno koho zabiji, verici. neverici, nebo islamista, proste sraci kteri v zivote hovno dokazali maji moc a to se jim libi

gabreta ( 28. ledna 2015 17:28 )

Věrší hrůza a hnus je, že tu sebranku sem Schlafenberg zve !!!

moiaza ( 28. ledna 2015 15:43 )

 Ve svých řadách můžou. To je povoleno a beztrestné.

Zobrazit celou diskusi