Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Srdcervoucí rozhodnutí otce a manžela: Zemře buď dcera, nebo milovaná žena!

Autor: ital - 
12. prosince 2018
13:17

Šťastní manželé Frederick a Keyvonne se těšili na svou budoucí dcerku, jež se měla narodit v lednu. Významný den se ovšem proměnil v noční můru, když Keyvonne začala silně krvácet. Byla ihned převezena do nemocnice na nevyhnutelný císařský řez. Ubohého otce však lékaři postavili před krutou volbu. Zachránit život manželce, nebo dceři?

Manželé Frederick Connie a Keyvonne Connie z amerického státu Colorado očekávali nejkrásnější den svého života. Keyvonne totiž měla v lednu na svět přivést holčičku. Jenže se objevily komplikace.

Okamžitě byla převezena do nemocnice, kde musela podstoupit akutní císařský řez. Lékaři však oznámili Frederickovi šokující skutečnost. „Musel jsem se rozhodnout. Buď zachrání mé ženě život, ale ztratím dceru. Nebo dcera přežije, ale šance, že Keyvonne bude žít, jsou mizivé,“ pověděl televizní stanici Fox3.

Bolestné rozhodnutí nakonec padlo na záchranu dcery. Keyvonne bohužel operaci nepřežila. Než zemřela, stihla alespoň vidět fotografie své novorozené holčičky. Dívenka, jež dostala jméno po matce Angelique Keyvonne Connie, musí ještě nějaký čas zůstat v nemocnici, aby se zotavila.

Truchlící Frederick se vyjádřil ke svému rozhodnutí: „Snažili se ji zachránit, ale její srdce to nezvládlo. Zemřela ještě dříve, než ji stihli odvézt na chirurgii. Jsem ale rád, že jsem udělal tohle rozhodnutí. Kdybych se rozhodl jinak a Keyvonne by přežila, určitě by mě nenáviděla do konce života. Vím, jak moc tíhnula k dětem.“

Frederickův kamarád Justin Collins založil finanční sbírku, aby příteli pomohl s pohřbem a dalšími základními potřebami pro novorozenou dcerušku. „Vždycky tvrdě pracoval a staral se o rodinu. Chci mu pomoci alespoň se základními potřebami a zaplacením nemocničních účtů,“ napsal Justin na Facebooku.

Fanda_plesku ( 12. prosince 2018 14:27 )

Obětovat ženu za dítě bez možnosti aby o tom ona sama rozhodla??? sorry ale mohli si udělat jiné. chlapek jak se vysmaty....

Zobrazit celou diskusi