Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brutální útočníci uřízli otci obě uši! Synovi usekli půlku ruky

Autor: ital - 
7. prosince 2018
10:26

Hrůzný útok se odehrál ve městě Blackburn v anglickém hrabství Lancashire. Jednačtyřicetiletý Sajed Choudry a jeho syn Ahsan utrpěli závažná poranění poté, co je na ulici napadla čtveřice útočníků. Mezi agresory byl i třináctiletý chlapec. Všechny zatkla policie.

K brutálnímu útoku došlo v úterý 27. listopadu. Otec čtyř dětí Sajed Choudry (41) a jeho syn Ahsan šli po blackburnské ulici Rhyl Avenue, když je napadla čtveřice útočníků ozbrojených řeznými nástroji. Agresoři odřízli Sajedovi obě uši a jeho synovi usekli polovinu ruky a způsobili řezná zranění na hlavě.

„Okolo 10:35 večer jsme dostali hlášení, že na Rhyl Avenue jsou silné nepokoje. Na místo dorazili policisté a záchranáři a nalezli několik lidí s vážnými poraněními,“ popsali policisté.

Sajed utrpěl krvácení do mozku a kolaps plíce. Musel podstoupit 14hodinovou operaci, při které mu uši přišili, přičemž použili kůži z jeho nohou. Nyní leží v kómatu a bojuje o život, jelikož nemůže dýchat. Syn Ahsan rovněž stále leží v nemocnici.

Choudryho dcera Mariya (22) pověděla pro britský deník Lancashire Telegraph: „Jsem úplně mimo. Teď vám nedokážu popsat, jak se cítím. Otec na tom není dobře a nevíme, co se s ním stane.“ Doplnila, že Sajed byl mezi lidmi velmi oblíbený. Jediné, co teď může dělat, je modlit se za svého otce a bratra.

Sadaqat Ali (36), Rafaqat Ali (38), Fazal Ilahi (62) a třináctiletý chlapec, jehož jméno nesmělo být zveřejněno, byli obviněni z pokusu o vraždu. Všichni pocházejí z města Blackburn a 17. prosince mají stanout před soudem Preston Crown Court.

alter012 ( 7. prosince 2018 23:19 )

a od nás indoslováci !

alter012 ( 7. prosince 2018 23:17 )

To sa mi páči! Meno tej 13 ročnej beštie nemôžu napísať, lebo ju ochraňuje zákon . Pri tom to robili na slávu islámu a proroka a aj preto aby boli slávny ! Ako to môžu urobiť chlapcovi ; tak sa tešil ; , že bude v novinách !

offline ( 7. prosince 2018 18:07 )

Oni tam nějací ještě zbyli?

krtek. ( 7. prosince 2018 17:52 )

koukám že po Brexitu bude třeba do anglie syrský vízum

Taurus70 ( 7. prosince 2018 17:07 )

Soucasni typicti Anglani😂😂😂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání