Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Matka natočila domácí porod a sdílela ho na internetu: Viděly ho její děti i 1,4 milionu lidí

22. července 2018
05:40

Němka Sarah Schmid (36) je skutečnou přírodní matkou. Svých šest dětí do jednoho porodila mimo nemocnici. U posledního „zázraku zrození“ se dokonce natočila a video zveřejnila na YouTube. Za rok ho vidělo téměř jeden a půl milionu lidí. Včetně jejích 5 dětí, které se v tu dobu motaly kolem.

Sarah, která v současné době žije ve Francii, už rodila doma v ložnici, v lese i na zahradě. Tam se konal její zatím poslední porod přibližně před rokem. Ten dokonce natočila a umístila na internet - bez cenzury a bez studu. Rodila hned vedle prolézačky svých dětí, které se taky sem tam mihnou kolem. A ani jim to nepřijde zvláštní.

Za rok, co je video na YouTube, ho vidělo podle Daily Mailu již 1,4 milionu lidí. Sarah to ovšem netrápí - spíše naopak. „V minulosti dívenky sledovaly, jak jejich matky rodí, aby věděly, jaké to je. Dnes už se to nedělá a příležitost k poučení je malá,“ uvedla.

O tom, že nebude rodit v nemocnici, se rozhodla během praxe v nemocnici, když studovala na doktorku. Všech jejích šest dětí - Johanna (11), Jonathon (10), Emanuel (8), Elisabeth (6), Konstantin (3) a Kiran (1) - se tak narodilo „přírodně“ - pouze u prvního porodu jí asistovala dula, pak už ji nepotřebovala.

Bolest utišující léky nikdy nepoužila. „Viděla jsem ženy rodit na oddělení porodnice a pomyslela jsem si: ‚Tohle nedokážu, není to vůbec příjemné.‘ V nemocnici je to stresující,“ prohlásila.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

6010 ( 23. července 2019 13:14 )

Paní bude trochu pošahaná.Takto se rodilo naposledy v pravěku.

moudivlacek ( 2. července 2019 14:17 )

Tohle už fakt není v normě.

hera ( 26. června 2019 17:40 )

Ale vyháněl. Jsi Prasando1 velmi špatně informovaná. Děti musely jít k sousedům a manžela vystrčili taky.Známe tvoje komenty takže špinavým vše špinavé se hodí jen a jen na tebe. Čekám velmi vulgární a sprostou odpověď.To ty umíš. Do toho Prasando!

hera ( 26. června 2019 17:35 )

I zvíře hledá soukromí když cítí že jde na ní "těžká hodinka" Najde si koutek někde v klidu bokem. Jen bláznivá ženština svůj porod natáčí.Ona by si z toho zřejmě nic nedělala i kdyby mě slyšela, ale já musím říci Fuj. Jsi hnusná. Jsou chvíle v životě člověka, kdy má být sám nebo v kruhu zdravotníku, či blízkých. Bude zřejmě zcela primitivní.

orchideakrasna ( 10. listopadu 2018 12:14 )

Všechny tyto rádoby "matky" (pro mě hnusoby), mají jedno společné: Už jejich vzhled je si nápadně podobný, zkrátka debilky a primitivky. Je to odporné co předvádějí, a nevím, co si tím vlastně dokazují. Je mi z nich na blití .HNUS!!Špindíry jedny!!

Zobrazit celou diskusi