Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mamince (29) zbývá týden života: Musí se rozloučit se synem s Downovým syndromem

Autor: aba - 
16. října 2017
11:16

Angličanka Sammi Fox je teprve devětadvacetiletá maminka třináctiletého Kaie a pětiletého Bobbyho, který trpí Downovým syndromem. Osm měsíců trpěla bolestmi břicha, až ji nakonec opravdu přijali do nemocnice a řekli jí tu nejhorší diagnózu. Má pouze několik dní života.

Sammi byla veselá mladá maminka a jediné, co ji trápilo, byly bolesti břicha. Ve svých 29 letech několikrát vyhledala lékaře, kteří jí nejprve diagnostikovali syndrom dráždivého střeva. Když bolest ani po měsících nepřestávala, poslali ji na vyšetření kvůli možným žlučníkovým kamenům.

Osm měsíců od začátku potíží ji tedy konečně poslali na sken, který odhalil nádor na vaječníku. Doktoři naplánovali hysterektomii, než k ní však došlo, museli Sammi hospitalizovat kvůli prudkým bolestem břicha. V nemocnici přišli na to, že trpí rakovinou střeva, která postoupila až na vaječníky a není léčitelná. Devátého října jí oznámili, že má dny, možná týden, života.

Pro mladou ženu i pro celou její rodinu to byl velký šok. Sammi sdílela na svém facebookovém profilu zprávu, která dojala tisíce lidí, kteří neváhali poslat příspěvek na její pohřeb, na který se snaží vybrat peníze její rodina.

„Budou mi chybět všichni úžasní lidé, kteří jsou v mém životě. Tohle je vzkaz pro všechny mladé ženy – nenechte se připravit o vaše právo na vyšetření! Já jsem šla k doktorovi se žaludečními problémy před osmi měsíci, ale můj věk hrál proti mně a až teď jeden jediný doktor skutečně vyslechl všechny mé zdravotní problémy a přijal mě do nemocnice, kde mi řekli, že mám týden života. Mám dva úžasné syny, které neuvidím vyrůstat, úžasnou rodinu a přátele, se kterými chci strávit život, ale nemůžu. Nenechte, aby se tohle stalo i vám, trvejte na vyšetření,“ píše zoufalá matka na svém Facebooku.

Peníze, které lidé poslali na účet rodiny, měly být původně určené jen na pohřeb. Sammi ale chce, aby byly schované pro její syny do svěřeneckého fondu. Dala nám detailní plán svého pohřbu. Chce, aby všichni smuteční hosté přišli oblečení v zářivých barvách. Její život nebyl nudný a obyčejný a její pohřeb to bude reflektovat,“ vypráví její kamarádka Patricia Thomas. „Je to strašná situace. Přišlo to příliš brzo a příliš rychle,“ zoufá si.

lunatic ( 17. října 2017 09:42 )

9-tého října jí oznámili,že má pár dnů,možná týden života - 9+7=16 a dnes máme 17.října,již toto zjištění je samo o sobě pozitivní ...

pjotri ( 17. října 2017 01:45 )

Jeste jsem nepotkal clovekka s Downem, kterej by byl uzasnej.. A tyto plactivy historky me neberou.. Uz MOCKRAT se to ukazalo, jako podvod. Ano, maminka si naplanovala funus, al urcite pamatujete na Toncu s tou druhou kravkou, jak z Pakistanu taky planovaly svij funus. Ani bych se nedivil. kdyby nasledovalo zazracny, ba primo bozsky uzdraveni. Proc ne, prachy jsou doma...

mrkevmrkev ( 16. října 2017 20:12 )

Jen aby to byla pravda. ve světě se již objevilo několik podvodů a některé docela vymakané, kdy maminka oznamovala světu, že její dítě má rakovinu, nebo ona sama. A žádala peníze po lidech i po nadacích. Týden před smrtí vypadá velice , převelice dobře. Pokud jsou zasaženy střeva, člověk toho moc nesní, zvrací atd.

Nezadat ( 16. října 2017 17:18 )

Jste na omylu,šarlatáni podle alopatů mají podstatně větší procento vyléčených z rakoviny než alopati.Moc dobře vím o čem píšu,před 3 roky mě poslali domů umřít jelikož se podle alopatů nedá už nic jiného dělat.No a ejhle šarlatán pomoci bylinek mě té *** zbavil.

aristo ( 16. října 2017 16:26 )

Ti Mdoktori, jestli se tak daji nazyvat, po konsutaci s pacientem meli okamzite naridit Cat scan a ne az za nekolik mesicu. Oni znali symptoms. Jsou to jen nechutni ignoranti a sarlatani. Meli by byt zbaveni diplomu MD doctor.

Zobrazit celou diskusi