Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Učitelka (†29) zemřela pouhé tři dny po svatbě: Mohla za to zdrcující diagnóza!

Autor: bop - 
8. října 2017
05:10

Pouhé tři dny po svatbě zemřela učitelka Katie Sutterby (†29). Pět týdnů před svou smrtí jí byla sdělena ta nejhorší diagnóza - rakovina střev v konečném stadiu!  Mladá žena přitom žila zdravě, milovala sport a netrpěla žádnými příznaky...  Teprve krátce před smrtí začala mít zažívací potíže. 

Katie Sutterby (†29) měla mít celý život před sebou. Pracovala jako učitelka na prvním stupni základní školy. Byla velmi oblíbená mezi dětmi i jejich rodiči, měla spoustu přátel a velkou rodinu. A také přítele, se kterým plánovala budoucnost. 

Will Arnold (38) už delší čas přemýšlel o tom, že Katie letos požádá o ruku. Nešťastné události však věci notně urychlily, když mladý pár zjistil, že ženě mnoho času nezbývá. Přitom by nejprve nikoho ani nenapadlo, že se jedná o něco natolik vážného...

„Bylo to absolutně nečekané. Byla perfektně zdravá a bylo jí jen 29 let. Byla velmi aktivní, ráda běhala, vlastně to byla ona, kdo mě dostal k běhání a cvičení v posilovně,“ vzpomíná otřesený muž.

„Ke konci července začala mít zažívací potíže. Nejdřív jsme šli jenom do lékárny, abychom to nějak dostali pod kontrolu,“ popisuje zdrcený vdovec. Podezření lékařů padlo na žlučové kameny. Jednou v práci však ženu skolily velmi silné bolesti a musela proto bezodkladně k lékaři, který v rámci vyšetření provedl rentgen. A zjištění bylo katastrofální.

Lékaři Katie museli oznámit, že se jedná o rakovinu střev ve velmi pokročilém stadiu. Dokonce už nemoc zasáhla také játra, která byla natolik obsypaná nádory, že nebylo možné provést operaci, během které by je odebrali. Nezbyl by totiž dostatek zdravých jater, aby mohlo tělo fungovat. 

Nastoupily tedy chemoterapie a snaha nádory alespoň o něco zmenšit. S ozařováním však přišly i první bolestivé příznaky, žloutenka a další zdravotní komplikace. Lékaři sdělili Katie smutnou zprávu - zbývá jí pouhých pár měsíců života, při nejlepším jeden rok. 

Mladá učitelka se svým partnerem proto během velmi krátké doby zorganizovali svatbu. Ačkoli se všichni báli, jak na tom Katie bude a jestli bude schopná si svůj velký den náležitě užít, ukázalo se, že podobné obavy byly zbytečné. Protancovala celou noc a se všemi si prý stihla popovídat. Na líbánky v Paříži už ale bohužel nedošlo...

Katiin stav se prudce zhoršil, dostavily se silné bolesti a slabost. Pár proto zvolil raději pouze dva dny v lázních. Nakonec musela být Katie převezena do hospicu, kde jen tři dny po své svatbě vydechla naposledy. 

VIDEO: Rakovinu tlustého střeva má český národ dědičnou. Můžou za ni hlavně pivo a uzeniny.

Video  Rakovinu tlustého střeva má český národ dědičnou. Můžou za ni hlavně pivo a uzeniny  - Adam Balažovič
Video se připravuje ...

Jerkam ( 8. října 2017 22:46 )

Šťastný to muž. Znám dost mužů, kteří by byli rádi na jeho místě.

vigela ( 8. října 2017 22:19 )

Diagnóza za to nemohla. Mohla za to nemoc, nikoli konstatování, že ji ta paní má. Příběh je to samozřejmě velmi smutný.

sronin ( 8. října 2017 16:48 )

článek je absolutní choromyslný výmysl .. rakovina střeva se vyvíjí až 10 let a poslední stádium má sakra znatelné příznaky

pochcanycarmin ( 8. října 2017 07:26 )

Na diagnózu se neumírá. Umírá se na nemoc, na úraz, stáří, vraždy... Diagnóza je jen zpráva, pitomci.

Zobrazit celou diskusi