Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ženu (41) nechutně »skalpoval« parazit! Chytila ho na vysněné plavbě v Karibiku

Autor: shp - 
28. března 2017
20:16

Měla to být plavba jejích snů. Christi Barber (41) z Pittsburghu se na cestu po Karibiku těšila dlouhé roky. V roce 2011 na ni skutečně vyrazila. Z pohádky se ale postupně stal horor. Ženě se na hlavně usadil parazit, který ji postupně »skalpoval«.

Cestu po Karibiku dostala tehdy ke svým 35. narozeninám. Výlet s přáteli byl pěkný a užila si ho. Stalo se na něm však něco, co navždy změnilo její život. A rozhodně ne k lepšímu.

Po návratu domů se totiž přišlo, že má na hlavě cysty. Ty jí byly odstraněny, ale její stav se stále zhoršoval. Lékaři si nejdříve nevěděli rady, ale později přišli na to, že ženě požírá hlavu parazit.

Její stav se zhoršoval a zhoršoval. Než byla určena správná diagnóza, podstoupila Christi dokonce chemoterapii. Nyní má na hlavě zjizvení, které skutečně vypadá jako by byla skalpována.

Myslela jsem si, že je to parazit, kterého jsem chytila. Nikdo mi na to nedokázal nejdřív odpovědět. Byla to nejhorší noční můra,“ říká sama Christi, kterou zdravotní problémy zlomily.

Bylo to větší a větší. Postižená oblast začala být zanícená,“ dodává Christi, která ani nevychází z domu, protože se bojí znechucených pohledů. Nyní prosí o peníze na paruku, aby konečně mohla.

Pozor, galerie obsahuje drastické fotografie:

Podívejte se na první transplantaci obličeje na světě:

Video  Průlom v medicíně: Poprvé v historii byla dokončena transpalntace celého obličeje.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

alIahakbar ( 29. března 2017 10:13 )

Smůla, holka, jsi plešatá zrůda.

Zobrazit celou diskusi