Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

ISIS šíří v Sýrii smrtící parazity, požírají lidskou kůži a maso!

Autor: shp - 
4. prosince 2015
20:21

Teroristé z ISIS se neštítí před absolutně ničím. Řežou lidem hlavy zaživa, upalují je při vědomí, odpalují, přejíždějí tankem a gaye shazují ze střech. Nyní se ale uchylují k ještě zákeřnějšímu způsobu, jak způsobit lidem útrapy před smrtí. V Sýrii šíří smrtící parazity, kteří požírají lidskou kůži. V případě neléčení způsobují smrt. A lékařská péče je v zemi tristní…

Radikálové pohazují po ulicích lidská těla svých obětí, z nichž se dál šíří leishmanióza, děsivé onemocnění, které způsobují parazitičtí prvoci. Ti požírají lidskou tkáň a šíří se i dotekem. V Sýrii, kde je lékařská pomoc nedostatečná, se tak leishmanióza nebezpečně šíří a je evidováno více než 500 případů.

Jako výsledek ohavných činů ISIS, mezi které patří i zabíjení nevinných lidí a pohazování jejich mrtvol v ulicích, se začala rapidně šířit nemoc leishmanióza,“ prohlásil Dilqash Isa z Kurdského Červeného Kříže. A Světová zdravotnická organizace bije na poplach.

Neměli jsme ponětí o této nebezpečné nemoci. Bojovali jsme na bojištích čtyři roky a vyskytla se především v oblastech Tal Hamis, Hon a Qosa,“ prohlásil jeden z kurdských bojovníků. Lékařskou pomoc přitom v Sýrii potřebuje celkově na 13 milionů lidí.

hejhej ( 5. prosince 2015 19:25 )

mandat: Svrab mají v Čechách muslimky, které chodí v hadrech od hlavy k patě, jsou propocené - fuj !! Žádná léčba nepomáhá, když jsou neustále zapařené ( info od kožního lékaře). A ti muslimští přivandrovalci mají mimo svrabu kdo, ví jaké nemoci. Odporná Merkelová a její přisluhovači, vč. našeho užvaněného premiéra zničí Evropu. Díky muslimským primitivům bude po civilizaci. Množí se jako potkani.

realistaii ( 5. prosince 2015 01:49 )

vám hrabe? západ ,že pomáhá chudým zemím? a čím ? kolonizací? krádeží surovin? zadlužováním MMF? vybombardováním? vyvoláváním občanských válek? založením radikálního islamismu ? západ založil radikálníislamismus a terorismus, stjně jako klerofašismus, neonacismus, fašismus, vojenské junty, loutkové vlády usa a eu fašismu ...korporace usa jen drancují suroviny celého světa a místo zaplacení vybombardují daný stát

zdenios ( 5. prosince 2015 01:11 )

A proto by bylo lepší, kdyby se ta "vizitka" upravila podle moderních předloh a vytiskla na kvalitnější tiskárně. Západ má tu špatnou vlastnost, že je nucena pomáhat utiskované a zbídačelé populaci kdekoliv na světě. Což se zřejmě postupem času stalo hlavním motivem všech zásahů a přítomnosti tam či jinde. A je jasné, že se to nikdy nevyřešilo a nevyřeší bez boje a obětech. Kdysi dnes nejhorší sekta lidí byla kultovnými vladaři porážena a dne mají velkou sílu. Dle bleskových informací to jinak nevidím. A vinit či hledat viníka je ztráta času. Prostě vidíme určitou vizitku a já ji do své prázdné peněženky nechci.

mandat ( 5. prosince 2015 01:08 )

Ono staci jen to, co nalezlo ted do Evropy, pres 2 000 000 utecencu,maji infekci nemoci a parazity.Myna to nejsme zvykli,tak do jara se tady bude umirat.Ted uspesne roznasi svrab,tuberkulozu,maji lepru a leklari rikaji dalsi zapomenute nemoci.Nesmi se o tom verejne mluvit.Tak se mame na co tesit.Hlavne, ze Merkelova tvrdi, ze vse zvladne a ze ma vse pod kontrolou.a u vas v Cechach si je chce soucasna vlada nasadit bez odporu.Slovaci a Madari aspon protestuji.

gabreta ( 5. prosince 2015 00:18 )

Kde jinde, než na bojištích si Amíci vyskouší účinnost zbraní?

Zobrazit celou diskusi