Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zeman pečoval o vztahy s Ruskem, Gotta ocenili: Všechny pak zvali na striptýz

Autor: zst - 
12. listopadu 2016
09:43

Soutěž na podporu česko-ruských projektů Stříbrný lukostřelec, která se letos konala poprvé, získala prestižní záštitu prezidenta Miloše Zemana. Ten zřejmě netušil, že ocenění budou své výhry v Obecním domě přebírat pod logem striptýzového klubu. Jeho hostesky navíc při odchodu rozdávaly hostům slevové kupony. Informovaly o tom Lidové noviny.

„Záštita akce byla udělena vzhledem k cíli překonávat bariéry v česko-ruských vztazích. Zmíněnou záležitost neřešíme,“ řekl k nevšední události prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček. Hrad se tak zřejmě incidentem zabývat nebude. Ceny byly udíleny koncem minulého týdne a hostesky klubu byly přítomny po celý večer.

Podle ředitele strip klubu Tomáše Ptáčka chtěl profesionální hostesky přímo organizátor akce, Stříbrný lukostřelec s. r. o. „Dívky pracují dobře, nevěděla jsem, kam jinam se obrátit,“ komentovala výběr jednatelka společnosti Elena Sorokinová. Děvčata prý ale porušila dohodu o zákazu reklamy.

Výherci jednotlivých kategorií přebírali ceny nejen za přítomnosti klubových hostesek, ale dokonce pod logem klubu samotného. Pánové pak při odchodu dostali dokonce slevové karty na jeho služby.

Cílem projektu je podle webových stránek „představit a podpořit projekty, které napomáhají rozvoji rusko-českých vzájemných vztahů“. „Vítězové získají figurku Stříbrného lukostřelce v originálním provedení. Autoři nejlepších projektů budou odměněni diplomy. Peněžní odměna se nevyplácí,“ stojí také v popisu soutěže Stříbrný lukostřelec.

Cenu dostal i Karel Gott

Ceny se udělovaly v kategoriích historické dědictví, vzdělávací programy, sport nebo osobnost. Cenu v poslední ze zmíněných kategorií dostal podle deníku i zpěvák Karel Gott. Osobně se ale ceremoniálu nezúčastnil, poslal pouze zdravici.

„Při východu z akce, zaštítěné prezidentem České republiky, byly účastníkům rozdávány slevové karty strip klubu,“ stěžoval si jeden ze zástupců mediálních partnerů večera, který si nepřál být jmenován. Sám voucher nedobrovolně dostal. Pro ženy byly místo slev nachystány rudé růže.

Do Obecního domu na předání cen přitom podle něj dorazili zástupci Kanceláře prezidenta republiky, ruské ambasády či Obchodního zastupitelstva Ruské federace v České republice. „Logo strip klubu bylo umístěno na hlavním banneru akce, který visel nad místem, kde se předávaly ceny. Hosteskami na akci byly účastnice show strip klubu,“ dodal mediální partner. Informace o sponzorství byly podle něj neznámé až do začátku akce.

„Záležitost opravdu neřešíme,“ dodal k propagaci striptýzu Ovčáček, podle nějž nikdo z Kanceláře prezidenta republiky na akci nebyl.

Ředitel striptýzového klubu se zase brání, že neví, zda se nějaké slevové kupony rozdávaly. „Nevím, jestli se tam vůbec slevové karty rozdávaly. Mám s tímhle pokryteckým způsobem naší společnosti velký problém. Tancují u nás sice nahá děvčata, ale nejde o nevěstinec, je to kabaret,“ tvrdil. „Oslovil nás organizátor s tím, že si přeje profesionální hostesky. My jsme požadavek splnili. Tím to pro nás končí,“ dodal. Sorokinová prý hostesky vybrala na základě doporučení svého kolegy.

tgbg ( 13. listopadu 2016 07:32 )

A zapomněli napsat, že Zeman při tom striptýzu usnul!!!!

krutasbimbo ( 13. listopadu 2016 02:14 )

Trump to Číně utne.

..krakonos500 ( 12. listopadu 2016 20:41 )

Zeman a striptýz - kchunda ke kchundě.

krutasbimbo ( 12. listopadu 2016 18:16 )

Už má Ovčák na Ovčím kanálu fotky z akce?

sendrasak ( 12. listopadu 2016 12:03 )

Ace hodná Zemana a normalizačního umělce Gotta.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa