Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Co dělá ministrův řidič, když se nikdo nedívá? Kšeftuje se salámem!

Autor: Eva Pospíšilová - 
11. prosince 2014
05:00

Klobásky za přízeň a pytel čehosi za tisícovku. Při podivných kšeftech přistihl Blesk na parkovišti řidiče limuzíny ministra zdravotnictví Svatopluka Němečka (42, ČSSD).

K čemu by měl sloužit vládní vůz s řidičem placeným z daní občanů? Aby vozil příslušného člena kabinetu. Tak tomu ale není v rezortu zdravotnictví.

Tam si s ministerským superbem řidič vyřizuje soukromé kšefty. Přesvědčili se o tom fotografové Blesku, když na parkovišti u pražského supermarketu zachytili Němečkova šoféra, jak z kufru limuzíny lovil podivný kontraband – žlutý kanystr a naditý černý pytel.

Náklad následně řidič předal druhému muži, který na něj na parkovišti čekal a na uvítanou mu přinesl tašku s klobáskami. Neznámý za »zbožíčko« zaplatil – muži od Němečka předal tisícikorunu, vše – pytel i kanystr – si naložil, rozloučil se a odjel.

Video Zprávy: Řidič ministra Němečka kšeftuje! A Rychtář chce Ivetin prsten! - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

Prý měl volno

Blesk se chtěl s ministrem kvůli fotografiím setkat. Tomu ale zabránila údajná pracovní vytíženost šéfa zdravotnictví. Fotografie jsme mu proto poslali mailem…

„Hezky je to vyfocené, musím říct. A říkám k tomu tolik, že panu řidiči v době, kdy já jsem byl na vládě, a tudíž jsem ho nepotřeboval, jsem dal na dvě hodiny volno. On jel svému kamarádovi předat ořechy a nějakou penetraci. Dostal za to klobásku a zaplaceno,“ líčil Blesku Němeček s tím, že svému řidiči za jeho kšeftíky vytkl jen jednu věc:

„Když ho fotí Blesk, tak přece musí předávat ořechy zásadně v průhledném igelitovém pytli.“ Panu ministrovi humor neschází. Není divu. Ví, že když se šofér na svých privátních handlech zdrží, doženou to s modrým majákem na střeše. Jako v tomto případě…

 

Video ridic - redakce Blesk.cz
Video se připravuje ...

salto ( 11. prosince 2014 14:47 )

Skandál

1pravda1 ( 11. prosince 2014 13:57 )

Ano, to je vážný problém a měl by být řešen! A pracovní morálka jeho podřízených k tomu jako bonus.

autentickej ( 11. prosince 2014 13:38 )

Já jen doufám, že mu humor vydrží i v době, kdy už se konečně začne zpovídat za ty monstrozně předražené nákupy v nemocnici, kde šéfoval.

prdyvrdy ( 11. prosince 2014 13:14 )

to raději Babiše nebo komunisty,,, tohle není řešení. Vždycky jsou někde horší, ono to není o tom řidiči je to o tom ministrovi. Kurňa mít můj resort problém se špitálama které vymáheájí dary, tak se starám o tohle ane legráckovat o pytli s nmrtvolama. Uroveň náctiletého sprátka.

vog.ht. ( 11. prosince 2014 13:11 )

Blesk zdá se mele z posledních sil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa