Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šokující foto nemocného Grosse! Ruku má připoutanou k tělu

Autor: vr, kot - 
10. dubna 2014
14:55

Má ruku připásanou k tělu, potřebuje na každém kroku péči manželky Šárky (44). A už ani neřídí! Jak to vypadá se zdravím Stanislava Grosse, zachytili fotoreportéři Blesku.

Bývalého premiéra s podezřelými miliony Stanislava Grosse včera k pražskému Divadlu Broadway dovezla bílým »audi« jeho manželka Šárka. Pak mu pomáhala s kabelou, jejímž pásem mu připoutala nehybnou ruku k tělu. Grossovi zamířili do pasáže divadla, zřejmě na velkou zkoušku jejich mladší dcery Natálky (11). Ta se totiž včera večer předvedla v novém muzikálu Antoinetta v Divadle Hybernia.

Video  Stanislav Gross: Promluvil o nemoci i malých dcerách!  - Kristýna Léblová, Petr Soukup
Video se připravuje ...

Zlepšení v nedohlednu?

Hororové zvěsti o Grossově zdraví, kdy se v kuloárech mluví i o rakovině, se zatím nepotvrdily. „Má nyní problémy s páteří a tím pádem má oslabenou pravou rurku. Čekají ho vyšetření a možná i operace. Věřím, že bude zase v pořádku,“ okomentovala před časem Grossová pro parlamentnilisty.cz. Stav jejího manžela se ale zřejmě nelepší. Zatímco v únoru ještě suverénně řídil vůz, včera se vezl na pasažérském sedadle a chodil nejistě a trhaně.

Video  Vážně nemocný Gross: Jaká je diagnóza?  - Tomáš Polák
Video se připravuje ...

salto ( 11. dubna 2014 12:05 )

To se musej ruce pravidelně střídat (nehledě že levou to je jak od cizího)

jity ( 11. dubna 2014 11:48 )

Ubohost českého národa, který se raduje nad nemocí jiných. Přestože se jedná o ne zrovna férového Standu, tak radovat se z toho, že je třeba vážně nemocen může jen blbeček. A´t je potrestán a vše vrátí pokud krad, ale proč bych měla skákat radostí, že je nemocen.

londynskypes ( 10. dubna 2014 20:34 )

burel

londynskypes ( 10. dubna 2014 20:33 )

listure a tvoje natesena ..un...da by mu dala co

japome ( 10. dubna 2014 18:26 )

ALE JE JEDEN Z NICH

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa