Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Paroubková vyzývá na souboj Nagyovou: Carevnu s nepravými našitými vlasy sfouknu jako svíčku

Do Jany Nečasové (dříve Nagyové) se ostře pustila na Facebooku čilá Petra Paroubková
Do Jany Nečasové (dříve Nagyové) se ostře pustila na Facebooku čilá Petra Paroubková  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Pecák)
Autor: simao - 
14. března 2014
17:23

Petra Paroubková se pořádně rozlítila. A pustila se zostra do "megalomanské carevny" Jany Nagyové. Dříve se jí prý zastávala, teď ji však vyzvala takřka na souboj. Proč? Nejen kvůli zálibě v luxusních špercích, které u Nagyové doma i v úřadu našla při vyšetřování kriminálka.

Manželka expremiéra Jiřího Paroubka rázně odmítla jakákoli srovnání s Janou Nečasovou (dříve Nagyovou). A do partnerky dalšího expremiéra Nečase se pustila pořádně zostra. "Už mne nebaví poslouchat, jak Petr Nečas kňučí, že mu pronásledují ženu jako žádnou jinou předtím," vysvětluje na svém profilu na facebooku Paroubková.

Na chování Nagyové i její několikaletý vztah s Nečasem prý upozorňovala již dříve. "Nagyová se chovala jako carevna už na Ministerstvu práce a všichni to věděli. Kabelky ani cetky jí nezávidím, ukazují na její maloměšťáctví a ubohost," napsala Paroubková a Nečasovi vzkázala: "Tak ať dnes nekňučí, měl ji tu její zálibu a další kraviny rozmluvit. Nebo stačilo, aby si dělala svoji práci a nedostávala šesticiferné odměny..."

O vysokých odměnách pro bývalou šéfku premiérova kabinetu se dobře ví. Nečas ji však hájil slovy o tom, že i po nocích dře jak kůň. Sám se pak těšil pověsti "pana Čistého" a "dobrého katolíka se skvělou rodinou", upozorňuje Paroubková. Nečas podle ní byl některými lidmi vyobrazován jako protiklad jejího manžela Paroubka. "A měli pravdu. Paroubek si nehrál na dobrého manžela a poctivého pánbíčkáře. Prostě se rozvedl a vzal si mne. A to je jen první protiklad. Ostatní jsou více než zřejmé," dodala Paroubková.

Záliba v luxusních špercích je hloupá, tvrdí Paroubková

Sama Paroubková přitom upozorňuje, že se Nagyové v minulosti zastávala. A to prý hned několikrát. "Protože její společenská poprava v přímém přenosu byla nepřípustnou demonstrací síly a svévole naší justice... To pronásledování mi fakt vadilo. Vždyť ji vodili jako sériovou vražedkyni," zavzpomínala Paroubková na zatčení Nagyové a následné vzetí do vazby.

Video  Zatýkání Jany Nagyové  - Česká televize
Video se připravuje ...

"Nic to nemění na faktu, že to byla a je maloměšťačka se zálibou v luxusních darech... Chovala se jako carevna a dojela na to. Záliba ve špercích od Cartiera je hloupá. Jejich skutečná cena je totiž podstatně menší, platí se za značku. A o to Nagyové šlo," dodává Paroubková. Sama prý může o malém městě mluvit, protože z jednoho pochází. A tak to bere s nadhledem.

Dočkáme se duelu Paroubková vs. Nagyová?

"Pokud nás dvě budete ještě někdy chtít srovnávat, beru. Pozvěte si nás obě do debaty a dejte nám kulturně obecný kvíz. Ráda se s carevnou utkám ve vědomostním souboji. Naprosto neskromně totiž můžu předpovědět vítěze. Pokud to někdo chce slyšet na tvrdo, paní s nepravými našitými vlasy ale pravými drahými cetkami to jistě nebude... Jedině pokud by se jednalo o kvíz o luxusních značkách v Pařížské, to bych dopadla jako ořezávátko :)," zakončila se "smajlíkem" Paroubková svůj plamenný příspěvek.

Černochová (ODS): Nagyová? Chamtivá carevna

Paroubková však není jediná, kdo o Nagyové mluví jako o carevně. Podobně, i když přece jen o něco mírněji, se vyjádřila i poslankyně za ODS Jana Černochová: "S paní Nečasovou po boku premiéra si nikdo z nás nemůže být jistý a vlastně vůbec ničím. Každý den se něco dozvídáme, něco ještě víc trapného a nevkusného o hladovosti a chamtivosti paní carevny Nečasové,“ řekla ve čtvrtek pro Parlamentní listy blonďatá expřítelkyně bývalého policejního šéfa Červíčka.

salto ( 17. března 2014 11:24 )

hejhej ( 17. března 2014 09:27 )

komentator: Už, aby ti dva zloději byli v kriminále.

komentator ( 17. března 2014 08:30 )

Kantýnská Nagyová je jednička pokud jde o sado-maso! Nagyovka rovněž krade první ligu. Vyškolili jí odéesáčti kmotři.A zkoušky skládala Nagyovka u Rittiga a u Janouška Bez své vysoké "odbornosti" by kantýnská Nagyovka nemohla řídit Úřad vlády a poskytovat poživačnému katolíkovi Nečasovi "sado-maso"

komentator ( 17. března 2014 08:10 )

Neskutečný rozdíl mezi P.Paroubkovou a kantýnskou Nagyovou! P.Paroubková- vzdělaná, pracovitá a velmi inteligentní žena s výbornou znalostí několika cizích jazyků! Odeesačka Nagyovka-polovzdělaná kantýnská,která si hrála na velkou dámu z vysokých kruhů!!!! Přitom ta nechutná vyžírka Nagyová vymáhala luxusní dary (šperky, kabelky, zlato) za sjednání schůzky s tím darebákem (jinak slušným katolíkem) Nečasem za jeho premiérovaní! Navíc kantýnskou Nagyovku sponsorovali odéesáčtí kmotři,které na oplátku premiér Nečas a Nagyovka kryli.Štědří odéesáčtí kmotři Rittig, Janoušek, Hrdlička pak byli nedotknutelní Jak přišla Nagyovka od r.2010 (Nečas se stal premiérem) k majetku cca 25 milionů korun? Tři byty v Praze, zlato, šperky a značná hotovost? Doufejme, že Nagyovka a její amant (slušný katolík)Nečásek skončí za zlodějiny za mřížemi!

beladona ( 16. března 2014 20:20 )

Zdá se mi, že naopak Ty se závistí dusíš!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa