Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Proč Nečas drsně vleče Nagyovou? Chrání ji vlastním tělem, říká odbornice

Autor: simao, ex - 
28. února 2014
11:50

Tenhle výjev se pravidelně opakuje. Petr Nečas pevně svírá ruku své milované manželky Jany a rázně ji "vleče" od policejního výslechu. Razí cestu, tváří se přísně, zatímco si jeho bývalá šéfka kabinetu a nyní šéfka domácnosti občas neodpustí letmý úsměv. Co na tyhle scénky říká odbornice na řeč těla?

Petr a Jana Nečasovi musí čas od času na výslech. Tentokrát to bylo ve středu kvůli podání vysvětlení v kauze tajných materiálů BIS, které se měly objevit v kanceláři někdejší šéfky premiérova kabinetu.

Nečasová (dříve Nagyová) přitom na policejní stanici na pražském Perštýně dorazila jako správná módemanka ve slušivém fialovém kabátku. Progres v oblékání je patrný i na stále neoholeném Petru Nečasovi.

Zarostlý expremiér se však ještě více než jeho manželka tváří rázně a nepřístupně. Někdy až rozezleně. Své milé pak razí cestu co nejrychleji pryč. Bylo tomu tak v září 2013 i nyní. "Výrazně dominuje jeho ochranitelský postoj," hodnotí pro Aha! chování Nečase odbornice na řeč těla Jana Wiesnerová ze společnosti LARRA CZ. "Na starší fotce je ale bývalý premiér více radikální a odhodlaný utkat se. Na té nové, středeční, je jemnější a klidnější," dodává psycholožka.

Nečas i v pátek na výslechu. Sám

Expremiér Nečas přitom i dnes dorazil na policejní výslech. Již potřetí v tomto týdnu. Týkalo se to patrně opět tajných materiálů od BIS. A kauzy údajného nezákonného sledování jeho předchozí manželky Radky vojenskou rozvědkou. "Nesmíme o tom hovořit, neboť takto nám to bylo policií sděleno, nemůžeme podat žádnou informaci," řekl Novinkám Nečasův advokát Josef Lžičař. Nečas údajně opět nevypovídal.

Nečasová a její dárečky: Půjde po ní finančák?

Také Nečasová u středečního výslechu odmítla vypovídat. V podezření, zda se nezákonně dostala ke zprávám tajných služeb, zůstávají nadále nejasnosti. A stejné je to i v případě drahých, luxusních darů, které měla Nagyová ještě jako šéfka kabinetu dostávat.

Šlo údajně o zlaté i stříbrné šperky, kabelky, ale i luxusní oblečení. Třeba kožich ze stříbrné lišky za čtvrt milionu, uvedlo Právo. To nyní spekuluje, zda nebude mít Nečasova manželka právě kvůli těmto prezentům další velký problém. Zaplatila darovací daň? Nečasovi i finanční úřad zatím mlčí. Třeba za stříbrnou lišku přitom měla Nečasové zaplatit státu 17,5 tisíce korun, upozorňuje Právo. Hrozí Nečasové sankce?

Nečase a Nagyovou již dříve pro Blesk hodnotila odbornice na řeč těla Eliška Landovská. Podívejte se na video!

Video Novomanželé Nečasovi pod drobnohledem odbornice na řeč těla - Vera Renovica
Video se připravuje ...

hejhej ( 2. března 2014 09:12 )

Nečas, bývalý premiér, dnes šašek pro smích

zaviracispendlik ( 1. března 2014 12:06 )

moje taky

jarypadlo ( 1. března 2014 09:37 )

Nemá ji zlatou,stačí na někoho něco vědět a chovat se jako STB-ák.

jarypadlo ( 1. března 2014 09:35 )

Velitelka sepsala scénář a poslušný tajtrlík hraje přesně podle povelů. Ale musím přiznat-tu mu teda "přeju"!!!

horstfuxteleshop ( 28. února 2014 19:13 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa