Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Absurdní politické divadlo: V Česku se vládlo jako v ujetém komiksu!

Autor: Vera Renovica - 
21. února 2014
05:02

Čím více informací, tím větší zděšení. Až teď se skutečně rýsuje, jak hluboko do útrob vlády sahalo chapadlo kmotra Iva Rittiga (51) a jeho »holky pro všechno«, Jany Nagyové (49). Vydá to na divadelní hru!

Život píše drama hodné Shakespeara. Posuďte sami: všehoschopná Jana, blonďatá milenka expremiéra Petra Nečase (49), jednala ve vinohradské garáži s modrým kmotrem Ivošem. A ten jí podle dosavadního vyšetřování dával šperky a kabelčičky za to, že mu bude donášet, jaké změny plánuje tehdejší ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil (38) na státních zastupitelstvích.

Podle nejodvážnějších tvrzení Rittig přes ni dokonce zařídil, aby Nečas vyrazil Jiřího Pospíšila z postu ministra spravedlnosti. A jak uvádí Mladá fronta Dnes, od Nagyové si kmotr nechal nosit utajené spisy Bezpečnostní informační služby, které se válely na Úřadu vlády, jako kdyby šlo o smetí.

6010 ( 4. března 2014 08:41 )

Já jen čekám, kdy tato komedie konečně skončí a její protagonisté usednou za katr.A ono se pořád nic neděje.A asi dít nebude, že? Jen nám čtenářům budou jitřit nervy tím vším svinstvem, které tito lidé dělali.

ninka64 ( 4. března 2014 00:44 )

Bože ty jsi ale debil!!!IQ tykve!!!

ninka64 ( 4. března 2014 00:43 )

Tam si táhni sám, takové blbce tam pořebují.

ninka64 ( 4. března 2014 00:42 )

Nech se léčit, Klausova privatizace a Klausova amnestie jsou zločiny, jinak se to nazvat nedá .

ninka64 ( 4. března 2014 00:39 )

Prober se, tobě ta zveřejněná fakta nestačí???Oni dva okrádali stát tím, že zvýhodňovali grázly , kteří pak v předražených zakázkách tahali prachy ze státní kasy, ta kobyla vynášela informace z BIS a předávala je gaunerům, už to je zločin.Nečas jí z našich daní dával nehorázné odměny a za co? za ty sviňárny? Oba jsou to šmejdi a patří na smetiště dějin, před tím ale do kriminálu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa