Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Ostrá Paroubková: Hašek je srab! Co říká na volby sexymozek Paroubek?

Podle Petry Paroubkové je místopředseda ČSSD Michal Hašek srab. Proč si to myslí?
Podle Petry Paroubkové je místopředseda ČSSD Michal Hašek srab. Proč si to myslí?  (Autor: ČTK, Foto Blesk - Zbyněk Pecák)
Autor: simao - 
26. října 2013
18:42

V ČSSD nepanuje po volbách úplně nejlepší nálada. Něco málo přes 20% je opravdu hubený volební zisk. Vysmál se mu i expředseda Jiří Paroubek. A jeho manželka Petra označila toto vítězství ironicky za "fenomenální" a místopředsedu Michala Haška za "sraba".

Orosený Bohuslav Sobotka sledoval, jak se preference jeho strany propadají a propadají... Až se zastavily na necelých dvaceti a půl procentech. Což je sakra daleko od mety 30%, kterou si sociální demokraté v těchto dobách malovali. "Nebudu zastírat zklamání z tohoto výsledku. To že se blížíme k 20% nepovažuji za maximum, které jsme mohli po letech v opozici dosáhnout," kritizoval volební zisk Michal Hašek. A dodal, že stranu čeká velká debata, co bylo příčinou tohohle propadu.

Vedle toho ČSSD stojí před složitým jednáním o vládní koalici. A není vůbec jisté, že se nějakou podaří domluvit. Situace může skončit dokonce i patem a předčasnými volbami! Zvlášť proto, že šéf ANO Babiš jakoukoli vládní spolupráci (zatím) odmítá. "Všichni ti Einsteini v Lidovém domě, když mi říkali, jak se to má dělat. Tak teď to předveďte, jak se to má dělat," vzkázal vedení ČSSD Jiří Paroubek, který odstoupil po volbách v roce 2010, kdy ČSSD také vyhrála, ale také s neuspokojivým ziskem 22% před druhou ODS (20,2%). Historie se tak opakuje, jen na druhém místě je tentokrát Babišovo ANO.

Paroubková nevolila a říká: Hašek je srab

Místopředseda Michal Hašek, který v preferenčních hlasech porazil stranického šéfa Sobotku, však vzkázal, že strana nebude opakovat stejnou chybu jako za Paroubka a žádné odstupování se tentokrát konat nebude. Rozlítil tím však Petru Paroubkovou. "Srab Hašek už jen zapomněl říct, že za toto fenomenální vítězství ČSSD může Paroubek...," okomentovala Haškovy výroky na facebooku. Paroubková přiznala, že volit nebyla vůbec. Jiří Paroubek totiž za LEV-21 nakonec vůbec nekandidoval. A jeho strana dostala 0,07% hlasů. Volily jí necelé čtyři tisíce lidí. "Manžel nekandidoval, když nemáte peníze na volby, výsledek tomu odpovídá," vysvětlila Paroubková.

Video  Jiří Paroubek komentuje volební výsledky  - Etienne Bláha, Karel Kopáč
Video se připravuje ...

mirkazam ( 27. října 2013 11:59 )

Ale Paroubek vyhrožuje, že bude příští rok kandidovat na europoslance, a v dalších volbách že bude kandidovat na prezidenta. Ten si ale fandí.Petra holt nedá pokoj !!! No jo, penízky dochází,a jeho knihy, ve kterých chrlí svoje moudra,tak po těch už taky ani pes neštěkne.

karcsil ( 27. října 2013 08:30 )

Od takehoto vedenie CSSD ako Sobotka,Hašek,Chovanec a ďalší sa nič iného očákávať nedalo.Schopní straníci CSSD su na vedlajšej kolaji.Sobotka s Haškom by mali okamžite odstúpiť za tento neúspech ktory oni spôsobili.

mathony ( 27. října 2013 07:55 )

kdyby se pořád sobotka nevyvhloubal jak vyhraje tak by možná tšch hlasů bylo víc ale on ser cítil králem a dnes by měl sklapnout paty a odejít už tam straší dost dlouho a ta slouvenská dáma at se stará o své záležitosti a nesere se do politiky

weirdov ( 27. října 2013 07:51 )

p.paroubkova by mela nechat politiku manzelovi, preklady nejdou?

mirkazam ( 27. října 2013 07:47 )

Tak na pani kritičku jsme čekali, až přijde a zdělí nám svůj fenomenální názor.Já nevím, že si baba nedá pokoj, a montuje se stále do věcí, po kterých jí je prd.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa