Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Zemanova žena sekla s prací na Hradě: Nové zaměstnání je přísně tajné!

Autor: Oldřich Tichý, Eva Pospíšilová - 
21. září 2012
06:24

Zatímco Miloš Zeman (68) chce být hlavou státu, jeho žena Ivana (47), donedávna zaměstnaná u Správy Pražského hradu, dala sídlu prezidentů vale. Novou práci však tají!

Bude mít Česko první dámu, která bude mít v životopisu napsáno: Předchozí zaměstnání tajné? Pokud by se prezidentem stal Miloš Zeman, který je v průzkumech dlouhodobě druhý, zřejmě by to tak bylo.

Blesk totiž zjistil, že Zemanová už nepracuje jako produkční v odboru kultury Správy Pražského hradu, kde byla zaměstnána od loňska. „Na konci dubna tohoto roku skončila,“ potvrdil mluvčí Hradu Radim Ochvat. Podle informací Blesku odešla na vlastní žádost.

Kam vedou stopy

Kde pracuje manželka expremiéra teď? Stopy vedou do bezpečnostní agentury Abas. Do budovy v pražských Holešovicích, kde Abas sídlí, Zemanová pravidelně dochází. Také recepční v domě nejprve potvrdily, že pro bezpečnostní agenturu pracuje. Postupně však začaly mlžit, a sekretářka vedení firmy to dokonce přímo popřela. Sama Zemanová odmítla cokoliv říct. „Nemám důvod na vaše otázky odpovídat,“ odbyla přímý dotaz Blesku, zda pracuje pro bezpečnostní službu.

Sdílnější nebyl ani její muž, který se uchází o hlasy voličů. „Popravdě ani přesně nevím, kde pracuje. Dělá běžnou administrativní práci za 20 či 21 tisíc hrubého,“ řekl pouze.

Posílal ji pryč a pak si ji vzal

Pro studentku posledního ročníku brněnské filozofické fakulty Ivanu Bednarčíkovou byl těsně po revoluci Miloš Zeman takovým »sexy mozkem«, že se za ním hned rozjela. Doma nechala rozepsanou diplomku a jela muži svého srdce do Prognostického ústavu nabídnout své služby. Zeman ji vytrvale posílal zpátky, aby si dodělala školu. Na to už ale nikdy nedošlo. Za tři roky byla svatba a rok nato přišla na svět dcera Kateřina. Posledních deset let pak Zemanovi prožívali manželství na dálku Praha – Vysočina.

Zeman o manželství na dálku

Jestliže se nevidíme každý den, pak naše vzájemná přitažlivost jednoho pro druhého vzrůstá.

Řekl bych, že to funguje, i když nemůžu mluvit za ni. Zůstávám díkybohu své ženě věrný a věřím, že i ona zůstane věrná mně, i když je mezi námi rozdíl jednadvaceti let.

Žena za mnou na Vysočinu jezdí... Tvrdí, že žádný chlap si nedokáže pořádně uklidit, a já jí to nerozmlouvám.

vivald ( 23. září 2012 03:51 )

Že je Zeman inteligentní a vzdělaný a nejbystřejší to nás přesvědčil s Gripenama a jakýma lidma se obklopil (Tvrdík,Kavan atd.)To stálo tuhle republiku pouhých 180 miliard.Tak že bych k hodnocení Zemana přidal ještě že není troškař!!!!!!!!!!!!!!

anka ( 21. září 2012 22:45 )

sandrahauserrova ( 21. září 2012 21:19 )

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.cervenacerna.cz

1946 ( 21. září 2012 20:33 )

Dělají si z nás akorát legraci a pak to vypadá jak to vypadá.

1946 ( 21. září 2012 20:32 )

Jak jednoduché, Zemana, který mlží, n e v o l i t. Už bychom se měli konečně použit a jejich lži jim o volbách spočítat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa