Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Paroubek cvičí usilovně s mnichy i u moře: Za 5 let zhubl 10 kilo!

Autor: Eva Pospíšilová, lmk - 
1. září 2012
05:00

Výdech, nádech a podivné pohyby rukou. Tak se udržuje v kondici šéf LEV 21 Jiří Paroubek (60) dokonce i na dovolené na francouzském Azurovém pobřeží. A jak je vidět ze srovnání s fotkami starými pět let – svědčí mu to.

Už příští týden usedne Jiří Paroubek do sněmovní lavice, kde se většině jeho kolegů daří spíš tučnět. A zřejmě proto se teď expremiér usilovně snaží na Azurovém pobřeží běhat a plavat, jak o tom informoval Blesk včera. Navíc se ale speciálním cvičením hodlá dostat do pohody.

Paroubek podle čtenáře, který pobyt jeho rodiny ve Francii zdokumentoval, kromě běhu po pláži provozuje na terase hotelu omlazovací cvičení chuej čchu-jung. To sestavili v Číně taoističní mniši, aby si prodloužili život a mladickou pružnost.

Jak se k takovému cvičení šéf LEV 21 dostal? „Prostudoval jsem celou knihu, nežli jsem nějakých šestnáct cviků zvládnul a pochopil jejich význam,“ napsal z dovolené Blesku Paroubek. Prý jde spíše o cvičení duchovně-fyzické. A provozuje jej každý den.

A píle nese ovoce. Dokazují to fotky, které přesně před pěti lety zachytily Paroubka s jeho novou láskou Petrou na první oficiální dovolené na slovenském koupališti. Tehdy měl o poznání mohutnější břicho.

„Myslím, že za tu dobu jsem přišel nejméně o deset kilo,“ svěřil se Blesku Paroubek v SMS zprávě. Po boku mladší ženy Petry, která ve čtvrtek na dovolené oslavila 39. narozeniny, se holt musí udržovat v kondici.

agent ( 10. září 2012 09:33 )

A co to je za člověka prosím ? Vynech média a víš úplný h-o-v-n-o. Přiznáš si to ?

agent ( 10. září 2012 09:32 )

Nikoliv...ODS jen zpozarohu koukala jak se demokraticky ničí soukromý majetek. Policii má jen ke svým účelům. Papalášské kecy..lepší papalášské kecy co mají hlavu a patu než inteligentně šroubovaná řeč s obsahem 99% nesmyslů, demagogií a lží. A pupek...jo to je taky souvislost s genama, se zaměstnáním, nepravidelná strava, málo pohybu...stačí mít mozek místo žluče a bude ti na světě o trochu líp

anka ( 2. září 2012 00:44 )

kdyby mel tu prvni zenu...tak si v klidu lebedi a uziva....

anka ( 2. září 2012 00:44 )

mozna Petre chybi popuarita...

naidka ( 1. září 2012 17:11 )

Za jeho současný lepší vzhled může i to opálení a duševní pohoda, jak zasedne do lavice poslanecké sněmovny, bude za 5 dní vypadat zase jako ředitel vápenky a otrávený jako malajský šíp.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa