Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kočí: Bárta lidem vymývá mozky, VV jsou sekta

Autor: evak, INT - 
9. dubna 2011
13:24

Kristýna Kočí (26) podala na Víta Bártu (VV) trestní oznámení a odevzdala obálku s půl milionem, který od něj měla dostat jako úplatek. Za tento čin si vysloužila vyhazov z VV. V rozhovoru pro MF DNES vypověděla, že VV nejsou demokratická strana, nýbrž sekta, která vymývá mozky!

To, že Vít Bárta (37) je faktickým šéfem VV, se všeobecně ví. Kristýna Kočí (bývalá šéfka poslaneckého klubu) ale po svém vyhazovu promluvila o vnitrostranických praktikách, které na Bártu nevrhají zrovna dobré světlo.

"Věci veřejné rozhodně nejsou demokratickou stranou a mají mnohem blíže k sektě. Já nebudu pokrytecká a nabudu říkat, že jsem nebyla dlouhou dobu součástí nejužšího vedení této sekty," řekla Kočí v rozhovoru pro MF DNES. V sobotu odpoledne v České televizi pak Kočí uvedla, že měla strach se obrátit na policii. "Je veřejným tajemstvím, že ministerstvo vnitra ve skutečnosti ovládá Bárta," uvedla.

Bártovy hodinové monology vymývaly mozky

Vít Bárta do svých stranických jednání zapojoval své hodinové monology, které Kočí označila za vymývání mozku. Neváhala ho ani označit jako dokonalého psychologa, který své chování oportunisticky měnil.

Kočí se teď už také nebála vyjádřit svůj pohled na řízení ministerstev, která jsou pod VV. Řekla, že je řídí Bárta a rozdává úkoly na schůzích, které pořádá u sebe doma.

andrea68 ( 28. května 2011 21:58 )

Vám je zřejmě příjemnější, když ODS za pomoci přicmrdávačů z ostatních stran ve sněmovně, krade z našich daní, zatím co Bárta dává ze svého!

sla3 ( 15. dubna 2011 12:46 )

Nejšpinavější praktiky a největší ožebračování lidí nastaolo se vznikem a vládou ODS. Odtud odjakživa pochází nejvíc křiváren a zlodějen. Jsem přesvědčen i o tom, že Kočí "udělala službu" nejen osobní Tluchořovi,ale i ODS jako takové - pomáhá rozvrátit nepohodlné VV. Stále jsem přesvědčena, že v jakékoli jiné straně, ani te´d ve VV nevzniklo tolik špíny a podrazů jako z řad ODS !! Lidé v Česku si nechají vše líbit, na všechno poslušně přistoupí - a darebáci ve vládě s tím počítají .

gogo ( 13. dubna 2011 21:32 )

Hlavně ale jděte volit ! Kdo nejde volit, zrazuje sám sebe.. Spousta lidí to nechápe a proto také poslední volby takto tragicky dopadly... Kdyby museli jít lidé povinně volit (jako na př. ve Švýcarsku), tak by tato politická tragikomedie nemohla nastat...

sabartnok ( 13. dubna 2011 20:36 )

těžko dnes určit, kdo ty mozky má vymytý už dávno, Bárta myslím už neměl co vymejt a jestli jó, otázka, zda náhodou s tím vším nevylil i mozek.

ales72 ( 13. dubna 2011 08:17 )

Tak nevím, ale když Paroubek jenom hloupě mluvil, tak to byl obrovský poprask a létala vajíčka .... dnes tu máme vládu " snů " a je klid. Musím se přiznat, že by mě ani ve snu nenapadlo, že tahle vláda, která hlásá boj proti korupci bude asi nejzkorumpovanější . Tak nevím, ale dětský politický podnikatel Barta, odborník na všechno John, chytrý a hlavně čístý pan učitel Kalousek, bývalý dlužník Tluchoř nebo prapodivně mluvící kníže nám asi štěstí nepřinesou . Na závěr musím konstatovat , že pravici už nikdy volit nebudu .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa