Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Byl jako táta, přísahám! Sex s Berlusconim nebyl!

Autor: INT, šim, ČTK - 
16. ledna 2011
23:03

"Byl to první muž, který mě nechtěl do postele. Dal mi auto, peníze i diamanty, ale sex nežádal. Byl jako tatínek," prohlásila Maročanka Ruby (18) o italském premiérovi Silvio Berlusconim. Ten je obviněn z toho, že měl s dívkou pohlavní styk v době, kdy byla nezletilá.

Milovník žen Silvio Berlusconi (74), proslulý divokými večírky a v jehož vile byl hostem i nahý Mirek Topolánek, je ve skutečnosti zřejmě hodný a štědrý strýček. Tehdy nezletilé marocké tanečnici Ruby (18) dal 170 000 Kč, ale sex po ní nechtěl. To alespoň Lolitka s tělem sexbomby tvrdí.

Berlusconi čelí obrovskému sexuálnímu skandálu. Policie prověřuje podezření, že za sex zaplatil nezletilé dívce. Ve vysílání televize Sky TG24 TV Karima El Mahroug, která si říká Ruby, prohlásila, že sice peníze od premiéra dostala, ale pohlavní styk spolu neměli. Krom toho od štědrého staříka dostala diamantový náhrdelník a auto.

Orgie ve vile vs. hodný tatínek

Dívka řekla, že premiér ani jeho okolí nevěděli, že jí bylo 17, protože všem tvrdila, že jí je 24. Vysoký peněžitý dar, který obdržela při první návštěvě jeho vily nedaleko Milána, kam se pak vypravila ještě několikrát, zdůvodnila tím, že premiér se dozvěděl o její svízelné situaci a chtěl jí pomoci. Podobně jako v jiných předchozích rozhovorech Ruby důrazně popřela, že by s Berlusconim měla pohlavní styk.

Jiní návštěvníci vily hříchu ovšem vypověděli něco zcela jiného. Při večírcích u Berlusconiho se prý běžně odehrávaly orgie a sexuální hry „bunga bunga“, jež má kořeny v africkém rituálu, kdy kmeny trestaly hromadným znásilněním příslušníka cizí skupiny za to, že narušil jejich území.

První muž v životě, který mě nechtěl do postele

„Když jsem mu řekla, že je mi 17, řekl, že nechce mít problémy. Byla jsem naštvaná. Byl to první muž v mém životě, který mě nechtěl do postele. Byl jako otec, přísahám,“ řekla mladá Maročanka.

Berlusconi je podezřelý, že zneužil svou pravomoc, aby zahladil údajná dostaveníčka se sedmnáctiletou dívkou zvanou Ruby. Prý nepatřičně vyvíjel nátlak na policisty, aby Ruby propustili, když byla zadržena kvůli obviněním z krádeže. Premiér veškerou vinu popírá. Obvinění označil za absurdní.

Už rok mám milenku

Berlusconi v neděli navíc poprvé prohlásil, že od rozvodu se svou ženou v roce 2009 žije ve stálém partnerském svazku. Neprozradil však s kým. "Od té doby, co jsem se rozvedl - i když jsem to nikdy nechtěl říci, abych ji uchránil před médii - mám stálý milostný vztah s osobou, která mě samozřejmě v ony večery často doprovázela. A přirozeně by nikdy nedovolila, aby při večeři či po ní docházelo k takovým absurdním věcem, které mi některé noviny předhazují."

Premiér již také poněkolikáté odmítl tvrzení, že by kdy za sex platil: "Je absurdní si myslet, že bych platil, aby měl sex s ženou. To je něco, co se mi v životě ani jednou nestalo. Považoval bych to za degradující," uzavřel Berlusconi.

Berlusconiho právníci označili vyšetřování premiéra v souvislosti s prostitučním případem za "bezdůvodné" a za "velmi vážný zásah do soukromého života". V prohlášení také upozornili, že podezření již dříve odmítli hlavní aktéři i svědci.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa