Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Nespokojení policisté: Tohle je nová zbraň vzor John

nímek pistole »ČZ JOHN model 2010« se podle informací Blesku dokonce podařilo propašovat s poštou přímo na stůl ministra Radka Johna
 (Autor: ČTK)
Autor: ot, hto - 
5. října 2010
05:11

Černý humor už je to poslední, co nám zbývá, shodují se policisté, kteří se bojí škrtů na výplatních páskách. Po protestech teď vytáhli těžší kalibr – zbraň. Naštěstí jen na papíře.

Chodby ministerstva vnitra proto neznámí vtipálci ozdobili obrázky údajně nové zbraně, kterou teď bude vybavena policie. Snímek pistole »ČZ JOHN model 2010« se podle informací Blesku dokonce podařilo propašovat s poštou přímo na stůl ministra Radka Johna (55, VV).

Sníží počty policistů

Tomu by takto navržená zbraň měla umožnit snížit počet policistů, aniž by musel nařídit jejich propuštění a riskoval tak ztrátu voličských hlasů.

Podle autorů obrázku, kterým se masivní snižování platů a hrozící propouštění pranic nelíbí, by si to ale John měl raději nechat projít hlavou.

pelmen ( 6. října 2010 10:18 )

Policie je neefiktivní tlupa z převážné části nedostatečně kvalifikovaná, ale bude se držet svých míst až do konce. Podle mě by je měli seškrtat pořádně a udělat pořádnou výměnu kádrů!

meadow ( 6. října 2010 10:04 )

měli by tady zavést systém jak v USA, oznámkujte si své policisty a podle toho jak se umístí, dostanou odměny

meadow ( 6. října 2010 10:03 )

policie by, stejně jako zdravotníci, měli dělat svou práci z přesvědčení, ne kvůli penězům, kdyby za něco stáli, není tu taková korupce a zločinnost, uvědomte si, že máme víc policistů na obyvatel než Turecko, kde v podstatě běží občanská válka

e.44 ( 5. října 2010 16:49 )

e.44 ( 5. října 2010 16:47 )

On neni policajt, jako policajt. Lidi většinou nadávají, a oprávněně, na řadové policajty, co si sami o sobě myslej, že nad ně není, že všechno můžou a nic nemusej. Nevím o tom, že by někdo nadával na znamenité kriminalisty, které by ovšem musel člověk hledat v poledne s baterkou, jak jich je málo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa