Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šel si koupit cigarety, na autě mu parkovala zatím Paroubková!

Autor: jos, Květa Kočová - 
4. října 2010
05:00

To je on, mladík, kterému v pátek přistála na autě Zuzana Paroubková (52), exmanželka bývalého šéfa ČSSD Jiřího Paroubka. Měl obrovské štěstí, že ve voze neseděl. Zachránilo ho jen to, že si pár vteřin před tím šel k pumpě koupit cigarety.

„Měl z pekla štěstí, z auta vylezl opravdu pár vteřin před tím, než do něj paní Paroubková najela,“ popsal Blesku zákazník, který celou nehodu zdokumentoval.

Jako důkaz poslal fotografii, na které je zničené auto značky Honda a vedle něj stojící osmadvacetiletý mladík. Polehčující okolností pro Zuzanu ale je, že do cizího auta bourala se svým vozem až poté, co si ho důkladně umyla.

„Myla ho v ruční myčce, snad dobře půl hodiny. Všiml jsem si toho, protože jak je malá a měla velké auto, vyskakovala, aby dosáhla na střechu. Ještě když přijela policie, byla celá zmáchaná, mokrý kabát i boty,“ popsal zdroj Blesku.

Zuzana Paroubková až do pátku jezdila ráda: „Okolnosti mě k tomu donutily, jezdím jen přes rok, ale zato každý den.“ O páteční nehodě ale zatím s médii mluvit nechce, nezvedá telefon ani neodpovídá na esemesky.

Jak se to mohlo Paroubkové "podařit"? Asi nějak takto:

cwrnda ( 7. října 2010 23:32 )

tezko ji mohla skouznout noha ze spojky,kdyz mela auto s automatickou prevodovkou.

bara ( 6. října 2010 22:23 )

tak jsme se zasmáli a šup šup do postele...) . nehoda opravdu kuiózní, chudýsek Paroubková

kofila ( 5. října 2010 14:24 )

pro aspidistraa: Vy to považujete za zálibu??? Cituji: Hobby neboli záliba neboli koníček je to, co lidé dělají rádi, čím se baví ve volném čase... Jste opravdu přesvědčen/a, že to udělala ZP ráda a že se tím bavila ve volném čase???

vseznaleksenior ( 5. října 2010 12:35 )

situace nemohla nastat..

vagen ( 5. října 2010 09:48 )

Pablobkove jsou pro zasmani

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa