Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záletník Kocáb: Vyspal se i s Dádou!

Autor: Josef Koukolíček - 
13. března 2010
05:00

Ministr pro lidská práva Michael Kocáb (55) má slabost pro černovlásky! Než si začal se svou exotickou mluvčí Lejlou Abbasovou, měl před lety milostný poměr i s herečkou Dádou Patrasovou (52)!

Patrasová se kvůli Kocábovi chtěla dokonce rozvést s Felixem Slováčkem!

Velká láska mezi Kocábem a Patrasovou začala už během jejich studií na konzervatoři. „Tehdy to byla taková ta klasická velká studentská láska,“ přiznala Patrasová v knize Fenomén Dáda. Jenže jejich vztah znovu začal i v době, kdy už oba byli v manželství. Byl to právě deník Blesk, který mileneckou dvojici přistihl na tajné schůzce.

„Jestli bylo mé manželství někdy v ohrožení, tak kvůli Michaelovi,“ přiznala Patrasová ve své biografii. Románek Patrasové s Kocábem dokonce musel řešit i její manžel Felix Slováček. „O tom jejich vztahu jsem se dozvěděl z novin. S Michaelem jsem se tedy sešel, abych zjistil, co je pravda a co jsou drby. Nad několika panáky jsme to spolu probrali,“ přiznal Slováček.

Po Felixově zásahu se nakonec oba milenci rozhodli, že svůj mimomanželský poměr ukončí a zůstanou se svými oficiálními partnery. Jenže Kocáb dlouho být věrný nevydržel. Veřejným tajemstvím se stal před několika lety jeho poměr se zpěvačkou Zlatou Emily Kinskou. K rozvodu se ale jeho manželka Marsha odhodlala až před několika dny, když vyšlo najevo, že Kocáb spí i se svou mluvčí na ministerstvu Lejlou Abbasovou.

mandat ( 22. března 2010 16:23 )

PRESNE TAK !!!!!!!

lorka ( 22. března 2010 11:57 )

Ta už ať se radši ani neukazuje.

jakpep ( 21. března 2010 13:43 )

mně nedala a já bych tak chtěl

aaabbb ( 17. března 2010 13:24 )

Ještě jsem si ano nepřečetla komentáře a tohle bylo první co mě napadlo.S tímhle ? Radši s nikým,opravdu

andrysovic ( 15. března 2010 14:16 )

Nevím,co na Kocábovi,ženy vidí,ale abych se s tak škaredým chlapem vyspala,bych musela být silně opilá,nebo slepá.Ale střízliva a za normálního stavu určitě ne.Na něho jen se podíváte,tak je člověku zle.Nechutný až oplzlý.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa