Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 19°C

Nevěsta skočila ze 7. patra, zachránil ji procházející úředník

Dívka neunesla rozchod s přítelem a chtěla skočit z okna, život jí zachránil procházející úředník
Dívka neunesla rozchod s přítelem a chtěla skočit z okna, život jí zachránil procházející úředník  (Autor: EPA)
Autor: bali, mivrk - 
18. května 2011
19:41

Zoufalá žena (22) po rozchodu s přítelem chtěla ukončit svůj život skokem z okna. Procházející úředník si ale dívky všiml a bez rozmýšlení zakročil. Držel ji za šaty sedm pater nad zemí, doslova bojoval o její život. Nakonec se mu podařilo dívku vtáhnout zpět do bezpečí. Pro místní obyvatele je muž hrdinou.

V úterý se v čínském městě Čchang-čchun stala dramatická podívaná, která přilákala davy přihlížejících. Dívka chtěla spáchat sebevraždu poté, co se s ní rozešel přítel, se kterým čtyři roky žila. Nikdo zatím neví, jestli se událost stala těsně před svatbou nebo při její domluvě. Dívka zřejmě počítala s tím, že si ji její milenec vezme, on se ale rozhodl jinak.

Dívka situaci neunesla a rozhodla se spáchat sebevraždu skokem z okna. Procházející úředník pan Zhognfan ji chytil na poslední chvíli a držel ji za ramena a šaty. Další muž viděl visící dívku na domě a snažil se jí podepřít nohy ze spodu. Pan Zhafong pak chytil dívku kolem krku a vtáhl ji zpět do bezpečí. Stovky lidí sledovaly boj o život ze zdola na ulici.

Zachránce snesl zoufalou dívku dolů do přízemí, kde ho čekal zasloužený obdiv a úcta. „Musel jste být voják,“ pronesl na jeho účet jeden ze záchranářů, kteří mezitím přijeli. Žena naštěstí neutrpěla žádná velká zranění, ale pro jistotu ji záchranka odvezla do nemocnice.

lamis ( 20. května 2011 12:49 )

vypada to jako nejaky hotel, nebo restaurace, dostala se k oknu a nejaky chlapek ji v tom zabranil na tom patre od kud chtela skocit dolu, a zrejme pod nim je take nejake okno spodni patro, tak se ji asi zase snazili drzet, nez ji vytahnou nahoru, co je na tom divneho, uz jsi vydela, skocit nekoho ze zeme do 7 patra..tak akorat s trampolinou

e.44 ( 18. května 2011 23:25 )

Pokud to chceš pochopit, přečti si o tom na novinkách.cz. Je tam i video. V Blesku opět blábolej, jak mívaj ve zvyku

daleo18931893 ( 18. května 2011 21:58 )

nudíš se zkus toto: http://apps.facebook.com/herolegend/?ftype=flyfish&uid=100001846892713

avonka1 ( 18. května 2011 21:57 )

ten úředník byl nahoře a asi viděl jak se chystá skočit tak jí zachytil,ale mě je zase divný že ona je ve svatebních šatech to jí řekl u oltáře že se s ní rozchází???

rickczsu ( 18. května 2011 19:54 )

"Procházející" úředník si ale dívky všiml a bez rozmýšlení zakročil. "Držel ji za šaty sedm pater nad zemí", doslova bojoval o její život. To jako skočil nahoru sedm pater a chytil ji?

Zobrazit celou diskusi