Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vražda Martiny (†16): Přítel ji donutil k sexu s kamarádem

Roman Majdák stále tvrdí, že svou přítelkyni nezavraždil. Před smrtí ji však týral.
Roman Majdák stále tvrdí, že svou přítelkyni nezavraždil. Před smrtí ji však týral.  (Autor: anc, laz, Nový Čas)
Autor: cas.sk, Kjaj - 
17. května 2011
10:28

Slovenskem zmítá hrůzný případ vraždy krásné Martiny (†16). Dívku, která měla před sebou slibnou kariéru modelky, našli minulé léto v parku mrtvou - byla nahá, pobodaná a pořezaná.  Policie z vraždy obžalovala jejího přítele Romana (19). Ten před soudem přiznal, jakým peklem si dívka prošla v posledních hodinách života.

Co se stalo?

Martina a Roman vypadali na první pohled jako normální pár. Podle jejich přátel dokonce plánovali rodinu. Jejich vztah však nebyl jednoduchý, Roman byl totiž chorobně žárlivý a měl i problémy se zákonem.

Osudného dne 18. srpna minulého roku odjela Martina za Romanem na schůzku. Domů se už nikdy nevrátila. V lese ji pobodanou a zohavenou našla houbařka. Romana ihned zatkla policie. Co se dělo během posledních hodin dívčina života? Roman vypovídal u soudu a mnohým z toho běhal mráz po zádech.

Šokující Romanova výpověď

Martina si před smrtí prošla neskutečnou potupou a týráním. Osudného dne se oba milenci pohádali kvůli nevěře a Roman se jí za ni krutě pomstil. "Byla mi nevěrná, tak jsem jí dal dvě facky, tahal jsem ji za vlasy a chytil ji pod krkem," vypověděl před soudem. Roman ale stále popírá, že by Martinu zavraždil a to, jak se k přítelkyni choval, ho prý nyní mrzí. "Donutil jsem ji, aby se svlékla před partou a poté jednomu kamarádovi poskytla orální sex. Byl jsem naštvaný a vymočil jsem se jí do úst," šokoval Roman svou výpovědí.

Roman u soudu vypověděl, že se s Martinou udobřili a měli spolu ještě sex. Poté ji doprovodil na autobus. Jeho dva kamarádi Radomír Gaži a Franko Bodnár jeho výpověď vyvrací. "Roman mi celou událost popsal takto: Martině do očí řekl, že ji nemůže nechat žít. A poté ji podřezal, jako slepici," vypověděl před soudem svědek Bodnár.

Za brutální vraždu Romanovi hrozí až doživotí. Dle obžaloby vloni Martinu 14x bodl nožem a poté ji 36x pořezal. Její nahé tělo poté pohodil v lesoparku.

monikave ( 19. září 2011 17:00 )

Je neuvěřitelné, jak tolerantní je společnost k takovým zrůdám jako je vrah této dívky. Za dvacet let je vykrmeného máme zpět vykrmeného, vysportovaného a v plné síle páchat další zrůdnosti, pokud tedy nedostane přímo zaplacenou vazbu pro nedostatek důkazů - jako ten lékař, který mimovolně osahával dětské pacientky při měření tlaku.

cenerentola ( 24. května 2011 00:17 )

pardon kudlankabezbozna!

cenerentola ( 24. května 2011 00:15 )

A ty budes na svuj vek pekny magor a jak pise kudlankanabozna i neco jineho. fujfajxl. Pro tebe je k.....a asi kazda co ti neda co?

bieseger ( 23. května 2011 16:06 )

No klidně věřím té verzi toho Romana, že ji zmlátil, nechal znásilnit kamarády, vymočil se ji do úst a pak se usmířili a rozdali si to spolu. Věřte že podobný chování je v dnešní době skoro normální, až na to močení do úst. Ale řekl bych že pak si uvědomil že ona už je moc obježděnej model a tak se jí zbavil. Hold je jiná doba, a pro holku není nic víc sexy než když ji chlap ojede, zmlátí a pak jí vyhodí na ulici. Smutné

letajici_svec2 ( 23. května 2011 15:15 )

tichy ustavni parcik, knihovna, papani, huleni....prcani

Zobrazit celou diskusi