Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zavražděná modelka Martina (†16): Takhle naposledy pózovala!

Autor: nc, hto, kval, josK - 
23. srpna 2010
18:21

Martina (†16) měla před sebou velmi slibnou kariéru. To by ale nesměla potkat Romana (18), který studentku nejspíš brutálně zavraždil a tělo odhodil v košickém lesoparku. Takhle krásná modelka Martina M. naposled pózovala fotografům.

Modeling Martinu očaroval a měla dokonce nafocený book, kterým se modelky prezentují v agenturách. Právě z něho pocházejí její záběry, na kterých naposledy pózovala před profesionálním fotografem.

„Martinka se doslova viděla v modelingu. Tento rok se nechala nafotit, protože jedna agentura měla o ni zájem. Byla velmi šťastná. Ráda se totiž pěkně oblékala a předváděla před objektivem, “ řekla pro Nový Čas její babička Mária (63). Kariéru modelky se Martině snažil rozmluvit její otec. Trval na tom, aby se více věnovala škole a až později zkusila štěstí ve světě krásy.

Úplně jinak se prezentoval Roman M. Na portálu Pokec měl vystavené fotky s několika jointy v ústech a v profilech opakovaně přiznával bohaté zkušenosti s alkoholem. I když měl jen osmnáct let, byl už šestkrát trestaný za majetkovou i násilnou činnost. Šlo o loupeže, krádeže a ublížení na zdraví. Z výkonu trestu ho propustili na podmínku teprve letos v květnu.

Romana vzal soudce do vazby

Policie v pátek Romana zadržela jako podezřelého a od soboty čelí obvinění z Martininy vraždy. „Pitva dokázala, že měla 14 bodných a řezných ran,“ řekla košická krajská policejní mluvčí. Dodala, že policie vykonala i domovní prohlídku a našla místo, kde pachatel spálil svršky a oděv oběti.

Pobodané tělo mladé dívky našli vedle lesní cesty ve čtvrtek před polednem. Za brutální vraždu hrozí Romanovi trest 25 let vězení nebo až doživotí. Obviněný je nyní ve vazbě, protože je zde podezření, že by se mohl pokusit skrývat anebo ovlivňovat svědky. Roman podal proti rozhodnutí stížnost ke Krajskému soudu v Košicích.

mausi ( 25. srpna 2010 18:31 )

oboje jsou stejni podvodnici a hnupove.

mausi ( 25. srpna 2010 18:30 )

nemela propagovat kozichy. to je barbarstvi nejvetsi.

ariela1 ( 25. srpna 2010 17:20 )

..taku "perlu ducha" som tu uz davno necitala...cize vrahovia su Cesi aj Slovaci, ale Slovaci viac? Vrahovia sa nedelia podla narodnosti /podobne ako primitivi/

paila ( 24. srpna 2010 20:29 )

hodně dělá make-up

paila ( 24. srpna 2010 20:28 )

už zase blábolíš. Budoucí modelka, jak to tak můžete říct, holky dnes běžně cca v 15-ti letech nafotí portfolio a rozesílají je modeligovým agenturám a že si jí jedna agentura všimla z ní ještě nedělá budoucí modelku. I holky, které nejsou posedlé modelingem se nechají podobně nafotit a není k tomu potřeba ani profesionálního fotografa, stačí se podívat do několika časopisů a muselyi být velká nemehla, aby nedokázaly ty pózy napodobit. fakt nesnáším, když se z obyč. věcí dělá věda ALE K VĚCI, MLADÉ HOLKY JE MI LÍTO, TAKOVOUHLE SMRT SI OPRAVDU NEZASLOUŽILA, CHUDÁK HOLKA. UPŘÍMNOU SOUSTRAST RODINĚ A ZNÁMÝM.

Zobrazit celou diskusi