Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dvouměsíční Kristýnka nemusela krutě zemřít!

Kristýnka mohla žít. Alespoň si to myslí expřítel její mámy, který Blesku ukázal sms, která mnohé nasvědčuje...
Kristýnka mohla žít. Alespoň si to myslí expřítel její mámy, který Blesku ukázal sms, která mnohé nasvědčuje...  (Autor: Jitka Žigová)
Autor: Jitka Žigová, jos - 
23. srpna 2010
07:31

Kdyby Anna (20) z Náchodska dala na rady rodičů a neposlechla hlas svého srdce, možná by dnes neprožívala velké trápení. Nevěřila varování, že si vybrala za chotě muže (30), se kterým ji nepotká nic dobrého. Půl roku po svatbě se pak dívala na to, jak vzteklý manžel k smrti ubil jejich dvouměsíční dcerku Kristýnku. Blízcí ji za to zavrhli. Zlost na ni má dosud i její bývalý přítel (23). Ten Anně nedokáže ani odpustit, že ho s tyranským chotěm podváděla.

„S Annou jsem chodil asi tři čtvrtě roku, než mi poslala esemesku, že se rozchází, protože týden chodí s jiným. Byla ještě panna, když šla za ním. Já ji nechtěl k sexu, čekal jsem, až sama svolí. Mrzí mě už jen to, jak mi tu nevěru oznámila,“ vyčetl Anně její bývalý přítel.

Rodina nebyla spokojená, koho si vybrala...

„Její matka nebyla spokojená, že si vybrala jeho. Ve mně už viděla svého zeťáka. Před tou tragédií mi napsala esemesku, že se Anna provdala za příživníka, podvodníka a gaunera nejtvrdšího kalibru, že ji stále a všude hlídá a ona je schopna udělat, cokoli jí přikáže,“ ukázal Blesku zprávu v mobilu.

Babička Kristýnky věděla, že se stane něco hrozného. On sám prý poté svého soka kontaktoval a varoval ho, aby se k Anně i dítěti choval slušně. „Řekl, ať se do toho nepletu,“ přiznal muž.

Lítost a zloba

„Annu i lituju, ale převažuje zloba. Po té tragédii mě žádala o pomoc, potřebovala peníze. Já ale nepomůžu. Nechci s ní mít nic společného,“ řekl znechuceně.

Případ ubité Kristýnky stále vyšetřuje policie. Podle obvinění ji otec dusil polštářem a bil pěstí, aby umlčel její pláč. Když viděl, že je zle, odvezl s manželkou dítě do nemocnice, kde zemřelo. Než příčina jeho smrti vyšla najevo, oba tvrdili, že holčička spadla na roh stolu. Muž je ve vazbě. Možná na začátku podzimu půjde před soud.

lavender ( 28. srpna 2010 00:13 )

A co kdyz Blesk jen proste potreboval dalsi pokracovani pripadu a tak pritele zkontaktoval? Nebo myslite, ze expritel bezel po peti mesicich od tragedie jenom tak za nekym z Blesku, aby mu ukazal smsky? Pochybuju... A jestli ji budeme kamenovat az do nekonecna? Jo, lidi ji budou kamenovat az do smrti, nikdy to neskonci a nikdy ji to nikdo neodpare, to co udelala je proste neomluvitelny, uz jenom proto, ze dceru takovemu nebezpeci vystavila, kdyz vedela, jak je ten jeji chlap agresivni...proste nektere ciny opravdu NICIM omluvit ani okecat nejdou.

bjutifl ( 25. srpna 2010 12:47 )

Omlovám se dámy, že vám vstupuju do diskuze, ale z toho co kolem sebe vidím to spíš vypadá, že na takovéto vrahouny spíš "letěj" rozmazlený opečovávaný dětičky, co nevědí roupama co dál a vyhledávají změnu a dobrodružství a mepřemejšlejí u toho. Někdo, komu bylo v dětství jedním z rodičů ubližováno, si hledá spíš nějakého hodného a třeba i neatraktivního kluka, než namakanýho sadistickýho frajera.

paila ( 25. srpna 2010 09:05 )

e.44 otázkou je, jaký má smysl, že její ex-přitel opět oživuje tuhle tragédii? To mi opravdu hlava nebere Ta Anna udělala nemluvitelnou chybu, která stála život její dcery a zničila život i jí samotné. Její ex-přítel ji varoval několikrát, víc toho udělat opravdu nemohl. Co ale dělat neměl bylo napsat článek, jak je chudáček zhrzený, že ji o panenství nepřipravil on, ale ten vrah a násilník. Lidi ji taky "kamenovali" a proklínali už posledně a nemá smysl v tom pokračovat, protože to život té malé nevrátí. Co se týče rodičů, pokud by ji rodiče dobře vychovali, nevzala by si vrahovna, tyhle holky mají většinou despotické, diktátorské otce, což ji sice neomlouvá, ale zřejmě se potřebovala dostat pryč se své vlastní rodiny.

egal ( 25. srpna 2010 08:24 )

oba dva nechat zaživa zakopat,ta smažka na obrázku si myslím žila s feťákem,kterému bylo jedno,co dělá,takové lidi buď vykastrovat nebo rovnou do somálska na maso

e.44 ( 25. srpna 2010 01:15 )

A c o mohl ten ex- přítel asi tak jiného dělat, kromě toho, že se snažil toho násilníka usměrnit. Vždyť všechno co by udělal nebo řekl, by Anna, vzhledem k tomu jak nerozumná byla, určitě považovala za akt žárlivosti a ne za dobrou radu. A je dost velký rozdíl mezi tím, když podle rodičů není někdo pro jejich dceru dost dobrý, protože není dostatečně bohatý, hezký nebo vzdělaný, nebo když není dost dobrý, protože je to kriminálník a násilník.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání