Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Brutální vražda: Ubodal Martinu její milenec?

Martina (†16) a Roman (18), který je podezřelý z brutální vraždy
Martina (†16) a Roman (18), který je podezřelý z brutální vraždy  (Autor: Cas.sk)
Autor: INT, vk, cas.sk, jos - 
22. srpna 2010
11:52

AKTUALIZUJEME: Byla mladá a snila o kariéře modelky a zdálo se, že jejímu přání nestojí nic v cestě. Až do středy. Slovenská dívka Martina M. (†16) odešla ven za kamarádkami. Domů se ale už nevrátila. Ležela mrtvá a nahá v lese. Dívku někdo brutálně zavraždil, do těla jí zasadil několik bodných ran a nakonec jí zohavil obličej.

Tělo Martiny objevila v košickém lesoparku až houbařka, která okamžitě zalarmovala policii. Ta už zadržela Košičana Romana M. (18), kterého podezřívá z vraždy mladé dívky. Zda svoji oběť i znásilnil, určí až pitva. Poté, co se Martina nevrátila domů, rodiče měli zlé tušení, že se s ní něco stalo. Začali obvolávat všechny známé a dceřiny kamarádky. Ozvala se až policie, která jim oznámila, že je Martina mrtvá. „Nedokážeme si to vysvětlit. Proč se to stalo," ptá se zoufalý otec Milan (40).

Ztratila mobil. Bylo to osudné?

„Měla se vrátit v osm večer, ale nakonec za kamarádkami vůbec nedorazila. Nemohli jsme jí zavolat, protože před týdnem ztratila mobil,“ vypráví její babička. "Je to hrozné. Takto ublíží nevinnému děvčeti, nedá se to omluvit. Martinka měla každého ráda, byla upřímná,“ dodává zdrcená žena.

Podle soudního lékaře zemřela dívka na následky mnohačetných bodných a řezných ran a na rozsáhlé krvácení vnitřních orgánů. Pachateli hrozí za tento čin až 25 let vězení.

Vraždil osmnáctiletý Roman?

Roman pochází z košického sídliště Dargovských hrdinů. V minulosti byl šestkrát trestaný. TV Joj uvedla, že z basy ho naposledy pustili v květnu - na zkušebních 18 měsíců.

Policie u něj doma již provedla prohlídku. Strážcům zákona se také povedlo najít místo, kde bylo spáleno oblečení oběti. Pitva ukázala, že vrah dívku bodl šestnáckrát. Roman je nyní ve vyšetřovací vazbě a odmítá hovořit. Hrozí mu doživotí. Podle svědků měli Martina a Roman milostný vztah. Mladík dívce ale často vyčítal jiné kamarády...

Poslední vzkaz Martiny (†16) na internetu:

"Už nikomu nevěřím, jen pár úžasným lidem, které znám odmalička. Lidé jsou svině, mnohokrát jsem se zklamala. Proto mě nikdo nepřesvědčí o opaku. Když miluji, miluji nadevše. Ale někteří lidé si toho neumějí vážit. Nejhorší je, když si toho neváží ten, o kom si myslíte, že je ten nejúžasnější člověk na světě. Potom máte pocit, jako by se vám svět zhroutil...“

Zdroj: Cas.sk

carodejnice398leta ( 23. srpna 2010 23:29 )

carodejnice398leta ( 23. srpna 2010 23:28 )

klaraklara ( 22. srpna 2010 21:38 )

žasnu nad některými příspěvky tupých lidí. Ta její fotka očividně některé rozparádila.... Skoro to zní, jako kdyby si za to mohla sama. Vždyť jí bylo proboha šestnáct, která holka nesní o modelingu apod. Jak víte, že to nebyla slušná, hodná holka, která studovala a prožívala normální život úměrný jejímu věku. A hlavně...ať byla jakákoliv... byla zavražděna !!!!..... o to tady jde.... byl zmařen mladý lidský život a to dost brutálním způsobem....nad tím by jste se měli pozastavovat, ne nad tím, jak špulila rty a podobné kraviny !!! Bezcitnost některých lidí je fakt děsná. Docela by mě zajímalo, kdyby se tohle stalo vašemu dítěti a vy pak museli číst takové příspěvky v diskuzi.....

rulesss ( 22. srpna 2010 14:36 )

ty ses pekna k.unda asi co

arcaben ( 22. srpna 2010 14:10 )

no coment

Zobrazit celou diskusi