Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Muž zbil kamaráda, ten zemřel v nemocnici

Vpravo je na záběru z průmyslové kamery muž, podezřelý ze smrtícího útoku na kamaráda (+54).
Vpravo je na záběru z průmyslové kamery muž, podezřelý ze smrtícího útoku na kamaráda (+54).  (Autor: Policie ČR)
Autor: op - 
20. srpna 2010
14:42

Tragédií skončilo setkání dvou známých, kteří se začátkem srpna po delší době setkali v jihomoravské metropoli. Jeden z nich zůstal po rvačce ležet v krvi na ulici a později zemřel. Útočníka nyní hledá policie.

Konflikt mezi kamarády se odehrál 1.srpna mezi osmou a půl devátou hodinou ranní. „Oba muži se znali z dřívějška. Šli si spolu sednout do hospody a ráno se asi pohádali. Zatím neznámý muž napadl čtyřiapadesátiletého soka v Nádražní ulici v centru Brna,“ uvedla pro Blesk.cz policistka Andrea Procházková.

Oběť po útoku skončila v bezvědomí. „Brněnští strážníci ho našli ležet na ulici. Muž byl převezen do nemocnice, kde na následky zranění zemřel,“ upřesnila policejní mluvčí.

Tohoto muže hledá policie. Je podezřelý ze zabití kamaráda (+54). Tohoto muže hledá policie. Je podezřelý ze zabití kamaráda (+54). | Policie ČR

Policie získala fotografie z průmyslové kamery, na nichž je muž podezřelý z útoku. Má delší prošedivělé vlasy, vystouplé čelo, prošedivělé vousy. Byl oblečený do zeleného trička s krátkým rukávem a černých tříčtvrtečních kalhot.

Kdo podezřelého pozná, ať se přihlásí kriminalistům na telefonu 974 624 477 nebo na linku 158. Útočník by mohl být obviněn z ublížení na zdraví s následkem smrti.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání